Irinel Columbeanu, în vârstă de 67 de ani, beneficiază de îngrijire medicală într-un azil de bătrâni. Din cauza pierderilor de zeci de milioane de euro suferite în urma afacerii sale anterioare, a fost nevoit să vândă proprietățile sale de lux, inclusiv vila din Izvorani.

Ce pensie are Irinel Columbeanu

Situația financiară a lui Irinel Columbeanu s-a deteriorat sever, iar fostul soț al Monicăi Gabor se bazează pe pensia sa modestă și pe suportul prietenilor pentru a supraviețui.

El va beneficia de o pensie recalculată conform noii legi a pensiilor, care va fi aplicată începând cu 1 septembrie 2024.

Deși noua pensie, care se ridică la aproximativ 2.000 de lei pe lună, reprezintă o îmbunătățire față de cea precedentă, aceasta nu este destulă pentru a-i acoperi cheltuielile.

Citește și: Irinel Columbeanu, reacție neașteptată după ce fiica lui i-a spus se mute în America: „Irina ar avea grijă de mine”

„Legea e bună. Decizie încă nu a fost luată. Probabil și pentru că nu am mult de când iau pensie”, a declarat Columbeanu, potrivit Fanatik.

Conform unui studiu, costurile medii pentru îngrijirea unei persoane vârstnice într-un azil din România. Acestea se situează între 3.600 și 7.000 de lei pe lună, mult mai mari decât pensia lui Columbeanu, potrivit Gândul.ro

Irinel Columbeanu a avut o reîntâlnire emoționantă cu fiica sa

Irina Columbeanu mărturisea cât de fericită este să se întoarcă în România după 6 ani petrecuți în America. A subliniat cât de mult i-a fost dor de tatăl ei și de țara natală.

Ea a recunoscut că în această perioadă a trecut printr-o schimbare pozitivă și este recunoscătoare pentru oportunitatea de a trăi în America, dar și pentru întoarcerea acasă.

Își exprimă aprecierea profundă față de tatăl ei, care a sacrificat mult pentru familia lor, subliniind generozitatea, umorul și înțelepciunea acestuia.

Citește și: Irinuca are iubit! Irinel Columbeanu vrea să meargă în America, să îl cunoască pe tânăr: „Viitorul ginere”

„Sunt cea mai fericită fată din lume! Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă! Sunt foarte fericită și foarte recunoscătoare că sunt din nou aici după 6 ani.

Da, e perfect momentul acesta! În acești șase ani chiar m-am schimbat foarte mult! A fost o schimbare foarte bună și pozitivă. Sunt recunoscătoare că am putut să am ocazia să mă mut în America, dar sunt și foarte recunoscătoare că am putut să mă întorc în România și să îmi văd tatăl și țara. Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare și mulțumesc! Știu prin câte ai trecut pentru mine și pentru familia noastră! El este generos, este foarte amuzant
și foarte înțelept”,
a Irina Columbeanu.