Superluna albastră este un fenomen rar, care se produce o dată la zece ani sau chiar douăzeci.

„Superluna albastră este un surplus de energie, vorbim despre o lună plină, în mod real vorbim despre o lună plină, care a primit niște titluri în plus, superlună și superluna albastră. Din nou, este ceva mai apropiat, exact cum menționați și dumneavoastră și, mă rog, are loc de două ori.

În luna august au fost două luni pline. Una pe întâi, una miercuri. Vorbim despre niște efecte care trebuie puse într-un context.

Citește și: Încă un azil al groazei în București! Proprietarul clădirii a devenit extrem de agresiv cu jurnaliștii: „Și unde vrei să-i culce?”

Vorbim despre un surplus de energie, în condițiile în care mai sunt, astrologic vorbind, încă șase planete retrograde.

Mișcarea aparent retrograda a celor șase planete presupune niște mici tensiuni, pentru fiecare dintre noi sub o formă sau alta. Fiecare zodie, fiecare nativ, fiecare om, are câte o temă la care ar trebui teoretic să revină în această perioadă și această superlună plusează la fix acel tip de teorie”
, a explicat Dezideriu cunoscut ca „Mercur Retrograd”, consultant în astrologie.

Radu Andrei Tudor: „Ce energii aduce acest fenomen?”

Dezideriu: „Sunt niște energii destul de, cum să vă explic ca să nu sune mistic așa. Sunt niște energii cu care noi ne confruntăm practic în fiecare lună. O dată pe lună, calendaristic vorbind, există o lună plină. Acum este o lună plină ceva mai specială, într-adevăr, pusă și într-un context anume.

Citește și: Lună Nouă iulie 2023: Schimbări importante pentru aceste zodii!

Recomandarea, la nivel de teorie vorbesc, recomandarea este să încercăm să fim ceva mai liniștiți, ceva mai calmi, să nu reacționăm la toate impulsurile, să încercăm să reparăm anumite lucruri care trebuie reparate, să încercăm să ne uităm la relațiile pe care le trăim, pe care le avem și care, mă rog, sunt supuse la niște teste în această perioadă. Să încercăm să ne gândim, din nou metaforic așa, ce vrem să facem cu viețile noastre.

Sigur, nu este încărcătura atât de grea, dar sunt niște teme la care ar fi indicat să revenim din când în când