Un columbian de 29 de ani a vrut să fie mai înalt cu orice preț și a plătit nu mai puțin de 175 de mii de dolari ca să își atingă scopul. Întregul proces a fost extrem de dificil și migălos, iar după intervenții repetate, care au durat circa șase luni, influencerul este cu 15 centimetri mai înalt.

Deși intervenția la care avea să fie supus e una dintre cele mai dificile, a luat decizia de a se opera ca să fie mai înalt fără să clipească.

Complexat de înălțimea de 1,65 metri, influencerul a băgat adânc în mâna în buzunar pentru a se ridica la nivelul propriilor standarde.

„Mă cheamă Yeferson. Sunt complexat de o parte a corpului meu și sunt gata să dau milioane de pesos pentru a schimba acest lucru.(...) Nu sunt pitic, dar nici cel mai înalt. Cred că 1,87 e prea mult, aș vrea să ajung la 1,83-1,84”,

spune influencerul. 

Citește și: Cheluțu, între Dorian Popa și Babs. Ce se întâmplă cu patrupedul după ce vedetele au luat-o pe drumuri separate?

Pentru cei cincisprezece centimetri pe care i-a câștigat, a plătit 175 de mii de dolari și s-a supus rigorilor medicilor timp de 152 de zile. În tot acest timp, pacientul a avut intervenții extrem de complicate, chiar și de mai multe ori pe zi, pentru a câștiga un milimetru pe zi.

După ce pacienții trec prin aceste proceduri ei trebuie să facă terapie și recuperare cel puțin câteva luni pentru a se putea obișnui să meargă pe noile picioare.

Influencer de renume în țara natală, Yeferson a recunoscut celor peste 28 de milioane de urmăritori ca a recurs la această procedură extrem de dureroasă doar din considerente estetice. Chirurgul care l-a operat pe tânărul de 29 de ani l-a asigurat că după vindecarea completă se poate întoarce la o viață normală, în care să facă exerciții fizice sau să sară

fără nicio problemă.