De Sfântul Andrei, într-o zi de mare sărbătoare, un polițist din Botoșani și-a pus capăt zilelor într-un mod șocant. Agentul în vârstă de 47 de ani s-a sinucis chiar lângă mormântul fiicei sale, pe care o chema Andreea. Se pare că bărbatul trecea printr-o dramă după ce a murit copilul.

Citește și: O femeie din Botoșani și-a ucis soțul, apoi s-a prefăcut văduvă îndurerată! Le-a spus tuturor că bărbatul s-ar fi sinucis: „El era în depresie de vreo săptămână”

Polițistul în vârstă de 47 de ani lucra la secția din Stăuceni. Gândurile negre nu-i dădeau pace de multă vreme și, într-un moment de disperare, astăzi a mers la cimitir, unde și-a pus capăt zilelor. Un localnic care a mers să aprindă o lumânare a descoperit trupul neînsuflețit și a sunat disperat la 112.

Polițistul și-a pus capăt zilelor pe mormântul fiicei, care și-ar fi serbat ziua numelui 

Nici locul, nici ziua nu au fost alese întâmplător. Agentul s-a sinucis chiar lângă mormântul fiicei sale, care și-ar fi serbat astăzi ziua numelui. Copila ar fi murit când avea un an, din cauza unei meningite, iar de atunci polițistul ar fi intrat în depresie, din cauza suferinței. Agentul a mers la cimitir cu mașina de serviciu, pe care colegii săi au găsit-o la intrare și s-a sinucis cu arma din dotare.

Polițistul era absolvent al Școlii de Poliție Slatina și fusese încadrat doar în structuri de ordine publică. Ultima testare psihologică a polițistului a fost în urmă cu doi ani și era în regulă.