Tânărul care a spart cauciucurile a peste douăzeci de mașini din Constanța a mai ajuns și în trecut în atenția polițiștilor. În urmă cu doi ani a fost implicat într-un scandal legat de incendierea unui bloc din oraș.

„Tânărul de cincisprezece ani a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce găurea cauciucurile unor mașini parcate. Incidentul a avut loc în acest weekend, pe o stradă din Constanța.

Polițiștii au numărat cel puțin douăzeci de mașini avariate. Miercuri a fost reținut pentru douăzeci și patru de ore.

La audieri oamenii legii au descoperit că adolescentul a fost implicat într-un alt caz șocant. În decembrie 2021, pe când avea treisprezece ani, și-a însoțit un prieten în parcarea unui bloc din oraș. Acolo amicul său ar fi incendiat mai multe recipiente. Flăcările s-au extins cu repeziciune, au fost afectate o sută cincizeci de apartamente și treizeci și șapte de mașini au fost distruse.

Citește și: Ce motiv a invocat Miruna Pascu pentru a scăpa de arestul preventiv. Magistrații nu au fost impresionați: „Inculpata mai are un băiat în întreținere”

Pentru că atunci avea doar treisprezece ani și doar a asistat la incendiere tânărul a scăpat de pedeapsă, în schimb prietenul său a fost condamnat în prima instanță în cazul blocului incendiat”,

a transmis Raluca Sevastru, reporter Kanal D.