Un YouTuber din Statele Unite s-a prăbușit intenționat cu avionul. Un caz șocant a intrat în atenția comunității internaționale. Un YouTuber din Statele Unite ale Americii a recurs la un gest disperat pentru a deveni viral.

Bărbatul și-a riscat viața și chiar și viața altor persoane pentru că și-a dorit cu orice preț să obțină celebritatea în mediul online.

Un YouTuber din Statele Unite s-a prăbușit intenționat cu avionul. Bărbatul a filmat tot momentul, în încercarea de a deveni viral pe internet

Protagonistul  acestei situații inedite și deosebit de periculoase este Trevor Jacobs. Acesta s-a prăbușit intenționat cu avionul în luna decembrie a anului 2021, moment în care a postat și pe YouTube un clip video din momentul în care a avut loc prăbușirea aeronavei.

Citește și: Cele mai frumoase plaje din lume în 2023. Aceste destinații de vacanță îi vor încânta cu siguranță pe români

Avionul decolase de pe un aeroport din Santa Barbara, California. În momentul în care a avut loc impactul, bărbatul se afla singur în aeronava de zbor. Înainte de a se prăbuși, acesta s-a echipat cu o parașută și un selfie stick, pentru a imortaliza tot momentul.

YouTuber-ul a ajuns în vizorul procurorilor de peste ocean

După ce videoclipul pe care l-a postat bărbatul pe YouTube a strâns peste 2,9 milioane de vizualizări, procurorii au intrat pe fir și au stabilit că Trevor va

ajunge în fața instanței de judecată.

Prăbușirea a avut loc la aproximativ 35 de minute după ce a decolat, în dreptul Pădurii Naționale Los Padres. Anchetatorii îl acuză acum pe bărbat pentru obstrucționarea anchetei pentru că acesta a raportat la acel moment incidentul, însă nu a menționat faptul că l-a provocat de bună voie.

Citește și: Alexandru Abagiu, singurul jurat care a fost impresionat de ținuta Alinei: „Ai Bravo, ai stil cu aplauze!”

Mai mult decât atât, chiar dacă a fost rănit ușor, Trevor a plecat singur de la locul accidentului, unde s-a întors ulterior pentru a distruge probele care îl indicau vinovat de distrugerea aeronavei.

Între timp, YouTuber-ul a rămas și fără permisul de pilot.