Un celebru violonist din Maramureș a pierit după un accident teribil cu ATV-ul. Artistul urma să îl vândă a doua zi și a ieșit să facă o ultimă plimbare. Din păcate, nu purta echipamentul de protecție care putea face diferența dintre viață și moarte. Gabi Stângău a postat o poză de pe ATV-ul care i-a adus moartea, chiar cu câteva ore înainte de accident. Violonistul în vârstă de 32 de ani, care abia își serbase ziua de naștere, avea de gând să îl vândă, iar în weekend ar fi găsit un cumpărător.

Citește și: Georgiana Lobonț e în stare de șoc! Cântăreața a pierdut un prieten drag! Moartea artistului a marcat-o pe solistă: „Nu am cuvinte”

Cu gândul că urmează să se despartă de ATV, le-a spus apropiaților că merge să dea o ultimă tură. Nimeni nu ar fi știut că acelea urmau să fie ultimele sale momente în viață. Pe drum, într-un moment de neatenție, celebrul violonist a pierdut controlul și a intrat într-un șanț.

Neșansa bărbatului a fost că nu purta cască de protecție, iar la impact a fost proiectat într-un gard.

Familia și prietenii lui Gabi Stângău sunt în stare de șoc 

În zadar s-au chinuit salvatorii să îl țină în viață. Lovitura i-a fost fatală.  „În urma impactului, conducătorul auto a suferit vătămări corporale incompatibile cu viața, fiindu-i declarat decesul de către personalul medical sosit la fața locului ”,

a declarat Ionela Cosma, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.

Părinții, soția dar și prietenii lui Gabriel sunt împietriți de durere. „Pierderea este extraordinar de mare pentru noi, pentru toți colegii lui și pentru familie”, „Ne doare sufletul pentru toate momentele grele pe care le trăiește soția lui, Diana, cât și toată familia. Să le dea Dumnezeu multă putere”, au declarat apropiații lui Gabi. Polițiștii au deschis o anchetă și urmează să stabilească circumstanțele exacte ale accidentului.