Un scandal uriaș a izbucnit într-o localitate din Dâmbovița, unde doi polițiști au bătut o șoferiță care circula cu numere de înmatriculare false. Atenție! Imaginile pot avea un puternic impact emoțional. 

„Femeia în vârstă de treizeci și cinci de ani a fost prinsă cu numere de înmatriculare de la altă mașină, iar în timpul controlului ar fi devenit agresivă cu oamenii legii. În imaginile surprinse de martori se vede că agenții o imobilizează, dar nu se opresc aici.

După ce femeia cade la pământ, aceștia o trântesc pe jos și unul dintre ei chiar o lovește cu picioarele. Imaginile au devenit virale și au ajuns și în atenția șefilor din IPJ Dâmbovița, care fac verificări cu privire la comportamentul polițiștilor.

Citește și: Tăcerea criminală a mai făcut o victimă! Mai multă lume știa de tortura la care era supusă Alexandra, fetița de 9 ani care a fost ucisă în bătaie de propria mamă

În schimb, șoferița s-a ales cu dosar penal pentru conducere cu număr de înmatriculare fals. În același timp, unul dintre polițiștii implicați spune că se teme pentru familia lui, pentru că după acest incident primește foarte multe mesaje de amenințare pe rețelele sociale”, a transmis Oana Guran, reporter Kanal D.