Interlopul Bebino a ajuns din nou în spatele gratiilor. Procurorii DIICOT îl suspectează că alături de șeful unui clan rival ar fi vândut stupefiante de mare risc în cluburile din Capitală. Cei doi interlopi au fost reținuți pentru 24 de ore. Mai mulți interlopi care alimentau cluburile de fițe din Capitală cu stupefiante s-au trezit dis-de-dimineață cu mascați în case. Unul dintre ei este Marius Alecu, zis Bebino, cunoscut drept omul de bază din Clanul Sportivilor.

Citește și: VIDEO Liderul clanului Duduianu, arestat în Statele Unite! Și-a construit averea pe spatele oamenilor nevoiași

Procurorii au suspiciunea că Bebino, alături de liderul unui clan rival, ar fi intermediat și comercializat stupefiante de mare risc în zonele pe care le controlau. Timp de mai bine de două luni, interlopii ar fi vândut nestingheriți substanțe psihoactive la petreceri private de lux, iar clienți le-ar fi fost oricine călca pragul zonelor vizate, inclusiv un ofițer sub acoperire.

Așa au reușit procurorii DIICOT să intre pe fir și au efectuat șase percheziții domiciliare.

„Nu am vândut(...) și sunt informații eronate”, a declarat Bebino. Patru ore au stat la audieri cei doi suspecți și au dat declarați în fața anchetatorilor, iar la ieșire, Bebino a venit cu o explicație halucinantă. „Sistemul nu lasă să îmi arată adevărata mea valoare. Cam asta se întâmplă”,

a mai spus Bebino. Avocatul lui Marius Alecu susține că cei doi suspecți se cunosc de la sala de antrenament, iar la dosar ar exista extrem de puține probe.

„Este doar o înregistrare, un transcript, un proces verbal de transcriere a unei convorbiri, ceea ce ni s -a prezentat nouă până în acest moment dat, în care colaboratorul sub acoperire al DIICOT-ului poartă o discuție cu Bebino.

Bebino nu vorbește de marfa, nu vorbește de termen de stupefiante, nu vorbește de nimic altceva. Era vorba de niște sume de bani, atâta tot, pe care i le-a împrumutat acestui colaborator sub acoperire”, a spus avocatul lui Bebino.

Nu este prima dată când Bebino este implicat în astfel de scandaluri 

Cert este că Bebino a fost implicat în mai multe dosare aflate pe masa procurorilor și nu este prima dată când numele său apare într-un scandal.

În urmă cu patru ani, acesta ar fi fost grav rănit în urma unei răfuieli cu un clan rival. Ba mai mult, potrivit unor surse, clanul Cocalarilor ar fi ajuns în atenția autorităților după ce s-ar fi controlat piața stupefiantelor din Capitală.

Acum, oamenii legii încearcă să înțeleagă de unde proveneau aceste substanțe psihoactive și au suspiciunea că în realitate ar fi mai multe persoane implicate în afacerea ilegală.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore pentru trafic de substanțe interzise și complicitate și urmează să fie prezentați în fața unei instanțe cu propunerea de arestare preventivă.