Erika Isac, tânăra care a împărțit societatea în două după ce a lansat o melodie cu limbaj vulgar, creează un nou scandal. De această dată este revoltă printre părinții unui liceu din Oradea, după ce au aflat că artista va concerta la balul bobocilor. Deși oamenii sunt nemulțumiți, școala spune că nu poate interveni. Versurile care au scandalizat o țară întreagă ajung la un liceu din Oradea. Revoltați de piesa lansată recent de Erika sunt părinții elevilor de la Colegiul „Iosif Vulcan” din Oradea, care au aflat de curând că tânăra va cânta la balul bobocilor.

„Nu este admis să participe la asemenea eveniment cineva care are un repertoriu care nu merită ascultat. Nu au ce învăța copiii din așa ceva, nu au și nu sunt de acord la vârsta asta să aibă contact cu așa ceva”, „Copiii n-au ce să învețe din cântecele astea. Nu e singura care folosește un astfel de limbaj”, sunt de părere o parte dintre părinții elevilor.

Consiliul Elevilor de la colegiul din Oradea spune că liceeni au votat ca Erika Isac să cânte la bal 

Evenimentul este organizat de Consiliul Elevilor iar reprezentanții spun că decizia de a o invita pe Erika Isac a fost una luată democratic.

„Noi am postat pe pagina noastră de Instagram un sondaj cu mai mulți artiști, unde elevii au votat artistul dorit.

Noi am luat o decizie împreună cu managerul artistei, ca piesele vulgare să fie redate în varianta de radio, adică fără cuvinte vulgare”, spune reprezentantul Consiliului Elevilor. 

Reprezentanții liceului nu își asumă nicio răspundere și spun că nu puteau să intervină, mai ales că artista a semnat contractul înainte de lansarea melodiei controversate. Erika Isac a devenit virală pe internet după ce a lansat piesa „Macarena” criticată de mulți pentru cuvintele obscene folosite în versuri.

„Macarena, de exemplu, este jumătate din mine, jumătate din toate femeile din lume. Ce femeie nu e frustrată? Normal că piesa asta e o frustrare de la început la sfârșit. E o dorință de răzbunare de la început la sfârșit și e furie”, a declarat recent artista.

Un bilet la balul bobocilor va costa 70 de lei, preț în care este inclus și recitalul Erikăi Isac.