Un caz șocant de la Ploiești a ajuns pe masa procurorilor militari. O angajată a unei unități militare din Capitală este bănuită că și-ar fi lovit până în pragul comei pe bebelușul de două luni. Ea este mama în vârstă de 26 de ani, acuzată că și-ar fi lovit cu bestialitate fetița de două luni. Este cadru militar activ și lucrează la o unitate militară din București din 2020, însă acum se află în concediu de maternitate.

Nimic nu ar fi dat de bănuit că tânăra ar putea recurge la un astfel de gest. Rudele femeii sunt șocate de cele întâmplate.

„Am picat jos din pat, pentru că m-a sunat la unu noaptea să-mi spună că a luat copilul. Eu n-am știut până atunci. Sora mea m-a sunat când a ajuns poliția și i-au luat”, a declarat ruda femeii.

Citește și: VIDEO Mamă militar activ, bănuită că și-a maltratat bebelușul! Medicii au făcut o descoperire șocantă

În urmă cu aproximativ o săptămână, bebelușa a fost dusă la Spitalul de Pediatrie din Ploiești, chiar de propria mamă. Acolo, medicii au constatat stupefiați că micuța prezenta pe corp mai multe răni de la diferite fracturi și contuzii, la vânătăi și escoriații, motiv pentru care au alertat imediat poliția.

Potrivit unor surse, după o evaluare preliminară, fetița aflată la vârsta sugarilor ar fi fost agresată cu un corp dur, însă mama acesteia nu ar fi oferit nicio explicație plauzibilă și a fost demarată o anchetă. Cea care i-a dat viața a fost acuzată de violență în familie și arestată preventiv.

Fratele femeii dă vina pe soț:  „Nu i-a dat voie să mai vorbească cu noi” 

Fratele tinerei povestește cu lacrimi în ochi că sora sa este nevinovată și își acuză cumnatul. Nu este exclus nici ca mama să fi rămas cu anumite suferințe de pe urma nașterii, însă asta vor stabili procurorii în urma unei expertize psihiatrice.

„A ținut-o acolo numai în casă, cu copilul, și nu i-a dat voie să iasă, că nu i-a dat voie să mai vorbească cu noi, decât ce spunea el aia făcea.

A ajuns într-o situație care a strâns-o”, a mai spus fratele femeii.

Citește și: VIDEO Bebeluș găsit mort la o groapă de gunoi din Cluj! Mama riscă ani grei de închisoare

Cu toate acestea, fetița de două luni se află internate la terapie intensivă și are nevoie de peste 50 de zile de îngrijiri medicale. În urma deciziei magistraților de la Curtea Militară de Apel, femeia rămâne în spatele gratiilor pentru 30 de zile.