Vacanța la mare s-a încheiat tragic pentru o familie din județul Suceava. Părinții și cei doi copii și au găsit sfârșitul într-un accident înfiorător, pe drumul spre casă. Mașina în care se aflau s-a ciocnit de o cisternă, iar impactul a fost atât de violent încât toți au murit pe loc. Șoferul vinovat este ucrainean și ar fi adormit la volan.

O tragedie a avut loc pentru o familie din Suceava, după ce s-au întors dintr-o vacanță

Ancuța și Costel și-au petrecut concediul la care au visat tot anul pe litoral împreună cu cei doi băieți ai lor de 8 și 10 ani. La scurt timp, după ce au plecat spre casă, li s-a defectat mașina. Deși rudele i-au sfătuit să mai rămână în zonă, au apelat la un bărbat din județul Buzău ca să îi ducă la destinație. 

Părinții și cei doi copii au urcat în mașina de teren a omului la care au cerut ajutor iar autoturismul defect a fost urcat pe platformă.

Citește și: VIDEO O tornadă devastatoare a luat Georgia pe sus. Copacii au fost scoși din pământ

Drumul spre casele le-a fost curmat brusc în localitatea Cumpărătura, unde o cisternă a intrat în ei. „În autoturism erau cinci persoane toate încarcerate și toate în stare de inconștiență. Patru dintre ele aveau leziuni incompatibile cu viața, iar pentru una s-au efectuat manevre de resuscitare din păcate fără rezultat singure”.

Atât familia cât și șoferul din Buzău au pierit pe loc. Dovada că impactul a fost nimicitor stau imaginile de la locul accidentului. Din mașină a rămas doar un morman de fiare, iar pe asfalt au fost împrăștiate bagajele și colacele copiilor.

Femeia moartă în accident era farmacist veterinar, iar soțul ei lucra la stația radio din Rădăuți.

Nenorocirea din Suceava a îndoliat și comunitatea buzoiană de unde era șoferul care a mers să ajute familia moartă în accident. Bărbatul avea 36 de ani și lucra în armată, dar în timpul liber se ocupa și de tractării auto.

„El era un băiat săritor, foarte muncitor și servea pe toată lumea. Uite cum l-a dus soarta tocmai la Suceava să se întâmple ce s a întâmplat” a declarat un cunoscut de-al bărbatului.

Se pare că tragedia s-a produs din cauza șoferului cisternei, care ar fi adormit la volan. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Toate cele cinci trupuri neînsuflețite au fost duse la medicina legală pentru necropsie.