Un incident șocant a avut loc în Oradea, unde o femeie a fost găsită ucisă și abandonată într-o remorcă. Trupul ei, în stare avansată de descompunere, prezenta răni grave.

Cine este femeia ucisă și abandonată într-o remorcă

Un incident șocant a avut loc recent în Oradea. O femeie a fost găsită ucisă și abandonată într-o remorcă parcată într-o zonă rezidențială.

Trupul ei, aflat în stare avansată de descompunere, prezenta răni grave, posibile urme de violență.

Până acum, anchetatorii au audiat trei persoane în legătură cu acest caz.

Identitatea victimei a fost ulterior confirmată: Henrieta, o femeie de 31 de ani, a fost găsită moartă, iar sora ei, subnutrită și sechestrată, a fost descoperită într-un alt apartament. Henrieta, originară din Valea lui Mihai, nu locuia legal în Oradea.

Se suspectează că ar fi fost victima unei rețele de prostituție, motiv pentru care poliția a interogat trei martori.

Citește și: VIDEO Elefanții își folosesc numele în comunicare. Iată ce arată studiul revoluționar

Printre aceștia se numără bărbatul care a apelat la 112, iubita acestuia, despre care se crede că ar fi coordonat rețeaua, și încă o femeie. În cursul zilei de astăzi, cei trei au fost chemați din nou pentru audieri suplimentare.

”Decesul s-a produs într-o altă locaţie din municipiul Oradea, în cartierul Nufărul.

După ce au ucis-o, au transportat-o într-un geamantan în noua locaţie, duminică ar fi avut loc mutarea. Decesul s-a produs ori vineri, ori sâmbătă", a declarat Cristian Ardelean, şef al Secţiei urmărire penală în cadrul Parchetului județean Bihor, conform observatornews.ro.

Declarații șocante din partea părinților fetelor

Părinții celor două fete au aflat vestea tragică prin intermediul rețelelor de socializare. Mama și tatăl lor nu mai avuseseră contact cu ele de mult timp și nu știau ce se întâmplă.

Citește și: VIDEO O tentativă de omor a fost ascunsă în spatele unui incendiu din Miami

Șocul a fost imens când au aflat că una dintre fiicele lor a murit, iar cealaltă este în stare gravă.

”Nu doresc nimănui să simtă ce simt eu în aceste momente. Din păcate, nu am mai vorbit de doi ani, nu am mai primit niciun telefon de la ele.

Numai Dumnezeu știe ce s-a întâmplat… Nu știam cu ce se ocupau“, a declarat mama fetelor, pentru bihon.ro.