Un român este căutat în Veneția după ce a înjunghiat două persoane într-un bar. Martorii povestesc că scandalul a pornit de la nota de plată. Un chelner și patronul au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

„Am scăpat cu viață doar printr-o minune”, a spus una dintre victime imediat după teribilul incident. 

Scenele de groază s-au petrecut în momentul în care românului, care era la masă cu un prieten, i-a fost adusă nota de plată.

După mai multe ore petrecute în bar, chelnerul a spus că 30 de euro îi costă consumația numai pentru alcool, iar clienții ar fi refuzat să achite nota pentru că li s-a părut scump. De la vorbe la fapte nu a mai fost decât un pas, iar chelnerul a fost înjunghiat. Patronul, cetățean bengalez, spune că a încercat să intervină și să aplaneze conflictul și astfel a ajuns și el victima.

Citește și: Noi informații despre profesoara atacată de iubitul pompier! Mama victimei neagă aventura celor doi: „Soțul l-a atenționat s-o lase în pace”

După atac, românii au fugit și nu au putut fi opriți nici măcar de ceilalți clienți, care se aflau în bar în acel moment. Martorii spun că agresorul a fugit cu cuțitul în mână. Poliția a ajuns de urgență la fața locului și analizează imaginile de pe camerele de supraveghere.