După o victorie istorică în meciul România-Ucraina, centrul Capitalei a fost cuprins de bucurie și entuziasm. În Piața Universității, suporterii au sărbătorit în aplauze și urale, exprimându-și bucuria pentru succesul echipei naționale. În timp ce se cânta imnul României, atmosfera era una de sărbătoare autentică, cu oameni de toate vârstele. Aceasta a fost o seară de neuitat pentru toți cei prezenți, marcând revenirea țării noastre la Campionatul European după o pauză de opt ani.

România revine la Campionatul European după o pauză de 8 ani

După victoria istorică, centrul Capitalei a răsunat în uralele celor care a urmărit cu sufletul la gură meciul România-Ucraina. Și acum este sărbătoare pe străzile Capitalei.

Mădălina Bichir: „Suporterii sunt încă aici, în Piața Universității și se bucură din tot sufletul așa cum nu au mai făcut-o de mult pentru reușita tricolorilor.

Îi vedeți chiar acum în imagini.

Se strigă din toată inima. Mai devreme s-a cântat și imnul României. Suporterii sunt trup și suflet pentru reușita Naționalei, un scor spectaculos, ne-au spus toți, 3-0 o reușit la care nimeni nu mai spera, dar iată că în sfârșit s-a întâmplat, iar bucuria este imensă. Nu se poate descrie în cuvinte ceea ce se întâmplă aici în Piața Universității.

Citește și: VIDEO Amânare în Dosarul Manăcerească. Arhiepiscopul Tomisului, prezent la Curtea de Apel din Constanța

Țara noastră a revenit la Campionatul European, după o pauză de opt ani așa că nu e de mirare că de la mic la mare, toți românii se bucură în acest moment. Am văzut și foarte mulți copii, am văzut și foarte mulți tineri cu toții au sub treizeci de ani.

Într-adevăr sunt și oameni care au mai trăit astfel de momente în urmă cu mulți ani, dar acum toți sunt unul și se bucură pentru reușita echipei naționale.

Ne așteaptă, însă și alte meciuri săptămâna viitoare, România întâlnește Belgia și Slovacia, iar victoria din această zi este cadoul jucătorilor pentru Edi Iordănescu, așa cum ne-au spus și o parte dintre suporterii de aici, care știm că a împlinit 46 de ani ieri.

Chiar în aceste momente suporterii continuă să cânte și să se bucure din toată inima.”