Un tânăr de 15 ani din Tulcea a împușcat un trecător ales la întâmplare pe stradă. Adolescentul a folosit un pistol air soft, pe care îl deținea fără drept. Polițiștii au descoperit că acesta obișnuia să cumpere astfel de arme de pe internet. Acum este cercetat în libertate, în ciuda incidentului extrem de grav. Acesta este pistolul folosit de tânărul de 15 ani, pentru a împușca la întâmplare un trecător.

O armă de tip air soft, care nu este sub nicio formă o jucărie. Adolescentul se plimba în mașina unui prieten când s-a întâmplat totul.

„Bărbatul de 40 de ani mergea liniștit pe această stradă, iar la un moment dat a fost împușcat în zona spatelui. Adolescentul era pasager în mașina respectivă, așa că după gestul teribil s-a făcut nevăzut. Din fericire, rana bărbatului a fost superficială și se află în afara oricărui pericol”,

a declarat reporterul NEWSTIME.

Citește și: VIDEO Individul care a tras cu arma într-o parcare din Reșița, anchetat în libertate

Adolescentul a fost identificat de polițiștii care au făcut și o percheziție la el acasă. Au găsit două arme air soft, care ar fi fost comandată de pe internet. Tânărul care a împușcat un trecător a fost audiat și în cele din urmă a ajuns acasă.

Reprezentanții IPJ Tulcea s-au ascuns în birou și au refuzat să ofere un interviu în fața camerei de filmat. Pe hârtie, comerțul de arme air soft este reglementat. În realitate, însă, vânzătorii nu țin cont de reguli și nici măcar de vârsta clienților.