Polițiștii din Reșița anchetează gestul șocant și îngrijorător deopotrivă al unui tânăr filmat în timp ce trage cu pistolul în parcare, între blocuri. Imaginile au făcut înconjurul internetului și au stârnit un val uriaș de indignare.

„Bărbatul a tras de trei ori cu arma în plan vertical! S-a întâmplat totul într-un cartier din Reșița, lângă mai multe blocuri de locuințe. După ce imaginile cu incidentul au ajuns pe rețelele de socializare, polițiștii l-au identificat pe teribilist.

Este vorba despre un tânăr de douăzeci de ani, care folosea și deținea fără drept arma neletală. Oamenii legii l-au chemat la audieri și au ridicat pistolul, precum și trei cartușe, pentru a face mai multe cercetări.

Pe numele bărbatului au deschis un dosar penal pentru deținerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării, dar și pentru uzul de armă fără drept.

El este acum cercetat pentru aceste infracțiuni în stare de libertate. În acest caz se fac în continuare cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița
, a transmis corespondentul Kanal D.