Mascații care căutau trei hoți au nimerit peste un tată și fiul său în vârstă de 3 ani. L-au pus pe bărbat la podea, sub amenințarea armei. Au început perchezițiile pentru ca, în cele din urmă, să realizeze că au greșit adresa. Suspectul adevărat locuia peste drum. Imaginile acțiunii au fost surprinse de camerele de supraveghere. Acțiunea în forță a avut loc pe 23 februarie, într-un bloc din Reșița.

„Am auzit niște bătăi foarte puternice în ușă: „deschide, poliția!” Au intrat grămadă peste mine, mi-au pus pistolul, culcat, pe burtă mi-au zis să mă pun. M-am pus jos, mi-au pus pistolul, erau și cu pușca, cu barosul. Copilul plângea, s-a speriat foarte tare, m-am panicat și eu”, a povestit bărbatul.

Bărbatul spune că și-a liniștit cu greu copilul de 3 ani.

Razia din apartamentul său s-a încheiat după aproximativ 10 minute.

„Nu s-au legitimat, pe mine nu m-a legitimat. Am intrat în depresie și eu și copilul. Am întrebat ce s-a întâmplat, pentru că ați greșit adresa. Cică ne cerem scuze, am greșit adresa, mi s-a spus și au plecat la locația unde au avut mandatul”, a mai spus omul.

Adresa corectă era la blocul vecin.

Este posibil ca suspectul adevărat să îi fi privit pe mascați pe geam, cum intrau peste vecinul său. Deși au trecut șase zile de la această acțiune, polițiștii spun că fac verificări. Culmea, au aflat despre caz după o postare pe Facebook. Își laudă însă colegii care, în cele din urmă, au reușit să prindă toți suspecții.

„Au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară.

Trei tineri ar fi sustras bunuri în valoare de 5000 de lei dintr-un autoturism, persoanele în cauză fiind conduse la audieri”, a declarat Alina Boeru, purtător de cuvânt IPJ Caraș-Severin.  

Bărbatul din Reșița spune că a mers la psiholog, dar are programare și la cardiolog. În plus, este decis să-i dea pe oamenii legii în judecată.