Un individ mascat a dat o spargere de 4000 de lei la o sală de păcănele, în Iași. Casierița s-a luptat parte în parte cu tânărul de 19 ani, însă acesta a folosit un spray lacrimogen și a reușit să o pună la pământ. Polițiștii care au plecat pe urmele lui au folosit focuri de armă ca să-l oprească.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum individul, care poartă o cagulă pe față, merge direct la casieria din sala de jocuri.

La un moment dat scoate spray-ul lacrimogen și pulverizează către angajată. Femeia nu se sperie, ba chiar se luptă cu el și reușește să-l îndepărteze de lângă casa cu bani.

Atacatorul continuă însă să dea cu spray și reușește să o trântească la pământ, apoi individul de 19 ani fuge cu cei 4000 de lei din casierie. Alertați de angajată, polițiștii și jandarmii au pornit pe urmele jefuitorului și l-au fugărit minute bune pe străzi.

„Polițiștii(n.red. l-au prins pe hoț) executând focuri de avertisment cu arma de dotare. Asupra acestuia au fost găsite o pereche de mănuși și o cagulă. De asemenea, în cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșiri infracțiuni de tâlhărie calificată”, a declarat Adina Ciobanu, purtător de cuvânt IPJ Iași.

Individul este recidivist și este cunoscut pentru jafurile ridicole pe care le dă.

A fost arestat preventiv pentru 30 de zile.