Jaf de sute de mii de lei lângă Capitală. Victima este o tânără celebră în mediul online pentru așa zisele ei preziceri. Nu a văzut însă și viitorul furt, care a lăsat-o fără 300 de mii de lei. 

„Spargerea a fost dată înainte de Crăciun, însă oamenii legii au reușit abia acum să pună mâna pe cei doi făptași. Este vorba despre doi bărbați certați cu legea, unul dintre ei fiind un cunoscut al vrăjitoarei.

Ei bine, el știa faptul că vrăjitoarea vânduse o garsonieră iar, împreună cu un amic, a pus la cale un plan prin care să o lase pe femeie fără bani.

Cu o zi înainte de spargere, cei doi au mers în cartierul respectiv și s-au dat drept livratori însă, în realitate, au filat locuința victimei. În următoarea zi hoții s-au deplasat la locuința victimei cu o mașină cu numere false.

Au reușit să forțeze una dintre uși, să intre în casă și de acolo au furat bijuterii și sume importante de bani.

La două, trei zile după jaf, cei doi hoți și-au cumpărat un autoturism de lux însă, în cele din urmă, au ajuns pe mâna polițiștilor și au fost reținuți pentru 24.

Citește și: Polițist prins în timp ce dădea o spargere. La jaf a luat parte și fratele agentului

Urmează, în cursul zilei de miercuri, ca hoții să fie prezentați în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile”, a transmis Vlad Petrișor, reporter Kanal D.