Vlad Pascu, tânărul care a ucis doi studenți cu mașina atunci când era sub influența stupefiantelor, a fost trimis în judecată pentru tragedia pe care a provocat-o la 2 Mai. Avocații victimelor sunt însă nemulțumiți de infracțiunea de care este acuzat.

Dosarul lui Vlad Pascu, pe mâna judecătorilor de la Mangalia 

„Vlad Pascu a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, infracțiune cu care se aleg în general șoferii care produc accidente mortale, dar și pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și

conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor interzise.

Citește și: Tatăl lui Vlad Pascu, primele declarații în fața jurnaliștilor! Ce spune despre fiul său, la aproape două luni de la accident: „Acest copil a greșit”

Ei bine, avocații victimelor sunt nemulțumiți de această trimitere în judecată și spun că Vlad Pascu ar fi trebuit să fie încadrat la omor, pentru că toate indiciile arată că tânărul ar fi intrat intenționat în grupul de opt persoane iar, după ce i-a lovit, în loc să cheme ambulanța

și să le acorde primul ajutor, tânărul ar fi încercat să vadă dacă a fost văzut de cineva iar apoi ar fi fugit de la locul accidentului. Ei bine, dosarul este judecat la judecătoria Mangalia însă, până la această oră, nu a fost stabilit un termen.

Citește și: Dealerii lui Vlad Pascu, percheziționați informatic! Ce ar fi descoperit anchetatorii, după șase ore de percheziții: „Are un telefon mai performant și mult mai multe informații”

Vlad Pascu are însă și alte probleme penale. A fost trimis în judecată de DIICOT pentru trafic de stupefiante și consum de substanțe interzise. Rămâne de văzut acum dacă avocații victimelor din dosarul de la accidentul din 2 Mai vor reuși să îi convingă pe judecători să schimbe încadrarea faptelor”, a transmis Vlad Petrișor, corespondent Kanal D.