O româncă, care muncea ca damă de companie în Italia a pierdut toată averea strânsă prin prostituție până la 51 de ani. Femeia a intrat în vizorul anchetatorilor după ce oamenii legii au început să verifice investițiile imobiliare făcute în zona în care vor fi organizate Jocurile Olimpice din anul 2026. 

Femeia avea 42 de conturi, astfel încât tranzacțiile să fie cât mai greu de urmărit 

„Autoritățile fiscale din Italia au descoperit că românca în vârstă de 51 de ani, rezidentă în Treviso, ar fi realizat o avere fabuloasă din prostituție. Mai exact, în perioada 2016-2023, aceasta ar fi achiziționat apartamente de lux, bunuri și chiar și o biserică, în valoare de aproximativ 3,8 milioane de euro.

Oamenii legii din Italia au descoperit acest lucru prin investigarea tuturor tranzacțiilor imobiliare realizate în zona Cortina, locul în care se vor organiza Jocurile Olimpice din anul 2026.

Astfel au văzut că un apartament de lux în valoare de 700 de mii de euro a fost vândut către o persoană care nu figura a avea venituri în Italia. Au mers pe acest fir și au descoperit că beneficiarul era nimeni altul decât românca în vârstă de 51 de ani. Aceasta ar fi utilizat 42 de conturi prin care să realizeze aceste tranzacții. Unele dintre conturi erau și pe numele soțului său, un italian în vârstă de 61 de ani, pe numele fratelui său și pe al fiicei sale, în vârstă de 27 de ani.
Totuși, singura care aducea venituri în aceste conturi era românca ce practica meseria de escortă de lux.

În momentul de față, oamenii legii din Italia au pus sechestru pe o avere de 3,4 milioane de euro, ce însumează bani în conturi, dar și imobile pe care le mai deține în momentul de față românca. Trebuie menționat faptul că multe dintre apartamentele de lux pe care aceasta le cumpăra le vindea mai apoi mai departe, la prețuri mult mai mari”,

a transmis Claudia Costandiș, reporter Kanal D.