Alexandru Abagiu, cucerit de look-ul Azei. Aza s-a pregătit de armată! Tânăra i-a mărturisit Ilincăi Vandici că își dorește să capete mai mult tupeu, așa că a apelat la ajutorul stricteții pe care o dobândesc cei care trec prin armată.

Alexandru Abagiu, cucerit de look-ul Azei. Juratul i-a acordat evantaiul concurentei: „Erai posomorâtă”

Alexandru Abagiu a punctat faptul că starea de spirit pe care o are Aza a influențat foarte tare felul în care s-a prezentat alegerea pe care a făcut-o în materie de

beauty în această seară.

Prin urmare, juratul a spus că și-a schimbat părerea inițială și i-a acordat noul evantai Azei, care a fost extrem de încântată.

Citește și: Aza de la Bravo, ai stil 2023, suspectată în continuare de stilist! Iris i-a spus-o direct: „Există o discrepanță extrem de mare”

„Uite cum un jurat își schimbă părerea la 180 de grade când te vede în fața sa.

Acolo, văzându-te cu glitter la ochi era o neconcordanță, erai posomorâtă cu glitter la ochi. Felicitări pentru zona de păr pentru că este prima dată când părul are de câștigat de pe urma frezei”
, a spus Alexandru Abagiu.

Ținuta Azei i-a adus trei steluțe: „Styling-ul este foarte bine controlat”

Și Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu au fost plăcut surprinși de alegerea vestimentară a Azei din această seară.

Aceștia au punctat faptul că, chiar dacă aparent piesele nu se potrivesc foarte bine, styling-ul a fost un adevărat succes, așa că i-a adus trei steluțe tinerei aspirante la titlul de „cea mai stilată femeie din România”. 

Maurice Munteanu: „Ai să râzi, mie îmi place styling-ul. Mie geanta aia îmi place aici. Tocmai pentru că s-au pus inele alea, faptul că ai picioare foarte subțiri cu genunchi osos îți permite să faci chestia asta în talie”

Citește și: Aza, deranjată de o colegă la testimoniale! Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 a răbufnit: „Nu știu dacă trăgea cu urechea”

Raluca Bădulescu: „În mod normal, să știi că ținuta ar fi compusă din piese imposibile. Cizmele se pupă bine cu strălucirea tricoului. Styling-ul este foarte bine controlat, foarte actual, foarte mișto.”