Ilinca Vandici a confirmat despărțirea de soțul ei, Andrei Neacșu, după 7 ani de relație. Prezentatoarea Bravo, ai stil 2023 a vrut ca toți susținătorii să afle direct de la ea această veste, fără alte interpretări. Vedeta Kanal D2 a postat un mesaj pe pagina ei de Instagram, acolo unde a vorbit despre dificultatea deciziei luate legat de mariajul său.

Citește și: Ilinca Vandici, vacanță de neuitat alături de Zian! Destinația de vis aleasă de prezentatoarea Bravo, ai stil 2023: „Și copilul meu interior se bucură de aceste clipe minunate”

Ilinca Vandici a mărturisit că prioritatea cea mai mare atât pentru ea, cât și pentru soțul ei, este să fie părinți devotați pentru fiul lor, Zian. Vedeta le-a mulțumit tuturor celor care îi sunt alături în aceste momente.

„Viața fiecărui om este plină de urcușuri și coborâșuri, fericire și lupte care ne vor testa rezistența și integritatea, dar ne vor împinge să depășim provocările și ne vor învăța lecții care ne vor face și mai puternici pe drumul nostru!

Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă, după îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie. Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el cu iubire și susținere.

Este o perioadă grea în care avem de nevoie de liniște, înțelegere și toleranță. Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine în toți acești ani, în toate momentele care au marcat viața mea profesională și personală", a fost mesajul publicat de Ilinca Vandici pe pagina personală de Instagram.

Alexandru Abagiu, mesaj emoționant pentru Ilinca Vandici: „Te așteaptă si pe tine si pe Zian implicit lucruri mărețe!”

Ilinca Vandici a primit sute de mesaje și încurajări din partea fanilor, prietenilor și colegilor de breaslă. Printre ei se numără și Alexandru Abagiu, jurat în emisiunea Bravo, ai stil 2023. Celebrul make-up artist i-a trimis colegei sale de platou un mesaj emoționant, în care a numit-o pe Ilinca Vandici una dintre cele mai puternice femei pe care le cunoaște. Vedeta se bucură de susținerea din partea colegilor ei de la Bravo, ai stil 2023 și nu numai. 

„Ilinca, ești una dintre cele mai puternice femei pe care le cunosc! It was good while it lasted! (n. red. A fost frumos cât a durat!) Te așteaptă și pe tine si pe Zian implicit lucruri mărețe!”, este mesajul transmis de Alexandru Abagiu.

„Ești un om minunat si sunt sigura ca tot cei mai frumos si mai bun urmează pentru tine! Te îmbrățișez!”, Te iubesc! Ești nr 1”, „Te iubim! Ești foarte puternică, sigur ca totul o sa fie bine în timp potrivit”,

sunt doar câteva dintre mesajele pe care Ilinca Vandici le-a primit din partea oamenilor care o apreciază.