Nu mai suntem în Evul Mediu, să aruncăm gunoiul la colțul casei, transmit autoritățile pe toate căile posibile. O femeie din Timișoara a primit o amendă cât toată mobila din casă după ce a abandonat o saltea pe domeniul public.

„Timișoreanca a abandonat salteaua de la pat pe o stradă din zona centrală a Timișoarei. A făcut acest gest crezând că nu va fi prinsă. Din nefericire pentru ea, totul a fost surprins de camerele de supraveghere montate în zonă.

Pe imagini se vede foarte clar cum femeia vine cu salteaua și o așează cu grijă, o aranjează chiar, lângă coșul de gunoi iar mai apoi pleacă. Se uită puțin în urma ei, să vadă dacă totuși cineva a văzut-o și își vede mai departe de drum.

Ei bine, cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, poliția locală a reușit să o identifice și aceasta s-a ales cu amendă usturătoare de 30 de mii de lei.

Citește și: Încă un azil al groazei în București! Proprietarul clădirii a devenit extrem de agresiv cu jurnaliștii: „Și unde vrei să-i culce?”

De altfel, autoritățile locale au tras un semnal de alarmă în acest sens pe pagina de Facebook a Primăriei Timișoara și mai spun și faptul că în orașul de pe Bega funcționează patru centre de colectare cu aport voluntar, adică oamenii pot să ducă deșeurile în mod gratuit acolo și să nu le arunce pe stradă, așa cum este cazul acestei

femei, pentru că riscă amenzi foarte mari”, a transmis Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D.