Andreea Bălan trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Victor Cornea de un an și jumătate, iar cei doi au arătat că sentimentul lor este autentic, în ciuda criticilor primite. Tenismenul menține o relație strânsă cu fiicele ei și știe cum să interacționeze cu copiii, având în vedere că are și un băiețel dintr-o relație anterioară.

Ce părere are George Burcea despre relația Andreei Bălan

Andreea Bălan a declarat că tatăl copiilor ei este mulțumit că are o relație bună cu Victor și că fetițele beneficiază de iubire din mai multe surse, având astfel două familii în care se simt iubite.

„Tatăl lor este încântat că eu am o relație atât de sănătoasă și că Victor e prezent în viața lor. Fetițele au parte de iubire din mai multe părți, ceea ce e un lucru minunat.

Adică au cumva două familii unde pot merge”,
a spus Andreea Bălan, conform Unica.

Ce regulă au stabilit cei doi la începutul relației

Andreea Bălan a spus că nu își mai dorește un alt copil și că Victor este de acord cu această decizie. Ei au stabilit acest lucru încă de la începutul relației, având în vedere că amândoi au copii din relații anterioare.

Citește și: Tatăl Andreei Bălan, noi detalii despre relația dintre fiica lui și Victor Cornea! Nu a văzut-o niciodată atât de fericită: „În toamnă sunt invitat la nunta”

„Victor are și el un băiețel și atunci înțelege și știe ce înseamnă. Are empatie și lucrul ăsta chiar ne-a legat foarte mult. De la început am stabilit că nu vom mai avea un alt copil, că nu ne dorim.

Și se înțelege de minune cu Ella și Clara. Fetițele îl iubesc foarte mult și sunt foarte fericite când vine acasă câteva zile pe săptămână și se joacă împreună”, a continuat blondina pentru sursa citată.

Cum s-a schimbat Andreea Bălan de când a devenit mamă

Andreea Bălan a spus că, înainte de a deveni mamă, femeile își urmăresc propriile interese, dar după ce au copii, aceștia devin prioritatea absolută.

Chiar dacă a continuat să-și dezvolte cariera și a revenit repede pe scenă, scopul ei este de a oferi un exemplu pozitiv și o viață mai bună copiilor săi.

Citește și: Andreea, ținută asemănătoare cu a Constanției în ediția concept. Jurații au sesizat imediat: „Clar e mai frumos”

„Cred că orice femeie, până se devină mamă, face pentru ea lucrurile.

Așa ar fi normal și firesc. În momentul în care ai copii, te gândești la acei copii ca prioritate în orice arie a vieții. Copiii sunt o prioritate, clar, mai ales pentru mame. Și chiar dacă eu mi-am continuat cariera și am revenit foarte repede pe scenă, altfel urci pe scenă, altfel câștigi și îți dorești acel succes, pentru a oferi mai departe copiilor tăi un exemplu în primul fază, dar și o viață mai bună”, a mai spus Andreea Bălan.