Bătaie cu pumni și picioare după o depășire neregulamentară. Bătaie în toată regula pe un drum județean din Timiș. Două cupluri și-au împărțit pumni și picioare chiar în mijlocul șoselei. Incidentul a avut loc zilele trecute, în zona localității Gearmata, mai exact pe porțiunea de drum ce leagă Timișoara de autostradă. Imaginile au fost surprinse de camera de bord montată pe un autoturism care circula în zona respectivă și par desprinse dintr-un film.

Citește și: Polițiștii locali au „vindecat” o cerșetoare. Când i-a văzut pe oamenii legii, femeia și-a revenit în simțiri: „Hai să facem o minune!”

În imagini se poate vedea că mașina condusă de șoferiță merge pe prima bandă, pe acea zonă de drum se lucrează și în principiu nu este voie să se circule, dar aceasta o face.

Bătaie în toată regula pe un drum județean din Timiș. Două cupluri și-au împărțit pumni și picioare în mijlocul șoselei

Nervos pe manevra pe care a făcut-o șoferița, un alt participant la trafic a reacționat pentru că aceasta ridică tot praful. Câteva secunde mai târziu, celălalt conducător la trafic oprește autoturismul în fața șoferiței și încep imediat să aibă un schimb acid de replici.

Citește și: Până să ajungă pe plajă, românii stau minute bune la vamă. Oamenii se plâng de aglomerație: „Este foarte greu”

Se vede pe aceste imagini video faptul că și ceilalți pasageri din mașini coboară. Imediat, celelalte persoane, nu doar șoferii, încep să discute unul cu altul iar mai apoi încep realmente să se ia la bătaie. Conflictul a fost oprit de un alt participat la trafic, care avea mașina parcată pe marginea drumului și care a observat conflictul care devenea din ce în ce mai

aprins.

După incident, toate persoanele nervoase s-au mai calmat și și-au văzut de drum mai departe. Imaginile au ajuns însă virale și au stârnit atât amuzamentul, cât și indignarea utilizatorilor de pe rețelele de socializare, care nu au înțeles de ce a escaladat atât de tare conflictul.