Beatrice, în lacrimi din cauza comentariilor negative din mediul online. Beatrice și Iris au mărturisit că în emisiune există mai multe tabere.

Chiar dacă economista a mărturisit că nu face parte din nici una, aceasta a precizat că rezonează mai mult cu Iris și cu Carina.

Beatrice, în lacrimi din cauza comentariilor negative din mediul online. Tânăra spune că părinții ei sunt afectați de valul de hate: „Nici măcar nu zic ceva rău și oamenii sar”

Iris și Beatrice au mărturisit că încearcă să nu se mai uite la comentariile pe care telespectatorii le lasă pe pagina de Instagram a emisiunii. Totuși, părinții și prietenii acestora văd mesajele românilor și sunt afectați de acest lucru.

Discuția a copleșit-o cu adevărat pe Beatrice. Ochii concurentei s-au umplut de lacrimi iar tânăra a mărturisit că își dorește ca părinții ei să nu mai fie afectați de mesajele negative.

Ilinca Vandici: „Înțeleg că avem trei fronturi în emisiune: grupul din care faci tu parte, Iris, cel format din Andreea și Constanția în acest moment și mai nou, unul neutru, din care face parte Beatrice.”

Beatrice: „Eu am tot zis că mă înțeleg bine cu toate fetele, nu pot să aleg. Rezonez mai bine cu Iris și cu Maria și partea aceasta, dar nu port pică nici celorlalte fete.

Nu-mi displace nici persoana Andreei în sine.”

Ilinca Vandici: „Tu chiar crezi că Beatrice e neutră?”

Iris: „Am tot spus că diplomația ei există însă am simțit de foarte multe ori că vine natural. O caracterizează pur și simplu, plus că s-a întâmplat conflictul dintre ea și Andreea, știe și ea, și de atunci e foarte atentă la ce spune, cum spune, ca să nu fie înțeleasă greșit.

Ea atunci cred că a alimentat și a venit un val masiv de hate. Dacă ea simte să spună ceva ar trebui să spună, pentru că nu e sănătos.”

Citește și: Maria, o amenințare pentru celelalte concurente? Tinerele au spus tot: „Ea se îmbracă foarte bine”

Beatrice: „Pe mine nu mă deranjează(n.red. comentariile negative) dar sunt și persoanele din familia mea în acest joc odată cu mine, de exemplu mama este foarte deranjată.

Știe cum m-a crescut și nu-i place să vadă că vin niște oameni care nici măcar nu mă cunosc și aruncă cu noroi în mine.”

Iris: „Eu mă cert deja cu ai mei pe subiectul ăsta, când le zic nu îmi mai trimiteți, nu vă mai implicați. Ei se consumă. Ei nu sunt aici să înțeleagă că dacă le dai atenție te consumă.”

Beatrice: „Încerc să mă feresc de orice discuție cu Andreea pentru că, fie că este în contradictoriu, fie că nu, oamenii au ceva de spus în contradictoriu la adresa mea. Dar nu-i vorba despre mine aici, e vorba despre părinții mei care au de suferit. Nici măcar nu zic ceva rău și oamenii sar și nu vreau să-mi văd părinții afectați din cauza asta. Efectiv zicea mama dacă e bine să fiu în competiția asta sau nu, pentru că i se pare că se strică tot ce am construit până în momentul de față.”

Andreea a reacționat la cele spuse de Iris și Beatrice: „Eu nu încurajez niciodată astfel de lucruri”

Andreea nu a intervenit inițial în discuția din platoul „Bravo, ai stil!”, însă ulterior aceasta a mărturisit că a observat la rândul ei comentariile negative pe care le primesc unele dintre competitoarele sale.

Tânăra spune că nu încurajează un astfel de comportament din partea celor care o susțin pe ea. Mai mult decât atât, Andreea a luat și măsuri în această privință.

Citește și: Andreea de la Bravo, ai stil 2023 nu a respectat regulamentul! Georgiana a răbufnit la adresa ei: „Am văzut de câte ori ai întârziat”

„Eu nu încurajez niciodată astfel de lucruri. M-am uitat puțin, înainte mă uitam doar la mine(n.red. la comentarii), m-am uitat și la ele și am sesizat chiar o persoană foarte agresivă în vorbe și am ținut să îi dau și mesaj în care să îl rog să o facă într-o manieră mai potrivită, mai frumoasă și a înțeles”, a spus Andreea la cele discutate în platou.