Carina, în lacrimi după jurizare. Ultima perioadă nu a fost una prea bună pentru Carina. Dacă în trecut reușea să contureze styling-uri care îi aduceau steluțe concurentei, acum lucrurile s-au schimbat.

În ultimele zile însă, look-urile tinerei i-au adus doar critici din partea juraților, ceea ce a afectat-o destul de mult pe Carina.

Carina, în lacrimi după jurizare. Aspiranta la marele premiu a mărturisit că este demoralizată: „Uneori am avut impresia că am făcut ceva bine și când am venit aici nu a fost bine”

Ilinca Vandici a observat că ultimele zile au fost destul de dificile pentru Carina, care nu a mai reușit să îi impresioneze pe jurați. Concurenta și-a deschis sufletul în fața prezentatoarei TV și i-a mărturisit că este demoralizată și că, chiar dacă încearcă să își revină, aceasta simte că se îngrădește de una singură și prin urmare nu mai are motivația de a încerca lucruri noi din punct de vedere vestimentar.

Ilinca Vandici: „Ești bine Carina? Te văd că ești tristă.”

Carina: „Da, am fost puțin demoralizată în ultima perioadă, dar încerc să-mi revin, să fiu tare.”

Ilinca Vandici: „Din ce cauză ai fost demoralizată?”

Carina: „Din cauza competiției.”

Ilinca Vandici: „Dar ce se întâmplă real?”

Carina: „E un cerc, chiar un cerc. Când ești afectat puțin, parcă nu mai poți să te concentrezi 100%. Și atunci, neavând să zic o motivație, mi-e frică să mai încerc lucruri, mi-e frică să nu greșesc. Parcă nu mai pot să fiu liberă. Sunt îngrădită, nu mai știu, ce e bine, ce e rău.”

Ilinca Vandici: „Te îngrădești singură.”

Carina: „Da, singură.”

Citește și: Beatrice de la Bravo, ai stil 2023 a primit trei steluțe, dar Maurice Munteanu i-a făcut o observație importantă: „Nu are ce să caute niciodată acolo!”

Ilinca Vandici: „Tot aud asta de la tine, că tu încerci, dar nu te-ai gândit că poate încerci în direcția nepotrivită?”

Carina: „Da, probabil asta este problema.”

Ilinca Vandici: „Dar tu înainte de competiția asta, pentru că tu ai zis că îți place să te îmbraci singură, și ăsta a fost și motivul pentru care te-ai înscris și ai venit să cumperi haine, mai găsești ceva din tine de atunci astăzi?”

Carina: „Uneori da, uneori nu.”

Ilinca Vandici: „Și când simți și te regăsești, iei stele?”

Carina: „Nu, n-am luat. Pentru că uneori am avut impresia că am făcut ceva bine și când am venit aici nu a fost bine.”

Jurații i-au spus verde în față Carinei ce cred despre evoluția ei din punct de vedere stilistic: „Sincer, din toată inima, nu te pricepi”

Ziua de astăzi nu i-a adus steluțe Carinei. Însă, de această dată jurații au decis să aibă o discuție extrem de serioasă cu Carina, pentru a o ajuta pe concurentă să se redreseze din punct de vedere stilistic. Raluca Bădulescu a expus problema și i-a spus verde în față tinerei că nu se pricepe la modă.

Maurice Munteanu: „Îmi place nuanța rujului foarte mult, și imprimeul pantalonului. În rest styling-ul... Te-ai coconit inutil. E clar că suntem într-un impas.”

Carina: „Dar nici ăsta nu este styling?”

Maurice Munteanu: „Vreau să te întreb. Colegele tale cum găsesc niște haine? Ai dus-o într-o zonă învechită.”

Alexandru Abagiu: „E tipul ăla de outfit pe care orice doamnă îl are în dulapul ei, îl dă la curățătorie cu câteva zile înainte de Paște. După ce la Paște s-a întâmplat toată treaba cu mielul, ia outfit-ul de la curățătorie pentru că este tipul ăla de outfit care maschează orice. Tu ești o fată tânără, care s-a îmbătrânit inutil. Eu cred că ești supărată pe tine.”

Citește și: Ținuta Georgianei, câștigătoare! Cea mai nouă concurentă de la „Bravo, ai stil!” 2023 i-a impresionat pe jurați: „Îți stă bine”

Maurice Munteanu: „De ce plângi pentru un styling care nu e nici cocon autentic, nu e nimic.”

Carina: „Am înțeles. Nimic din ce fac eu nu e bine.”

Raluca Bădulescu: „O iei greșit. Mie mi-e clar la ora asta, hai să nu ne mai ascundem după deget, ție îți place să te îmbraci într-un anumit fel, porți anumite lucruri. Nu știi nimic despre modă. Tu ești o fată superbă, cu o energie splendidă. Te văd pe zi ce trece cum te chinui să reproduci, se vede că încerci. Sincer, din toată inima, nu te pricepi. Tu nu ai cum să intri cu trupul ăla în mall și să nu ai cum să alcătuiești o ținută. Eu îți recomand doar o perioadă de studiu. Alegeți o influenceriță preferată, pentru că altfel degeaba ne foim. În câte feluri să-ți explic omenește că ținuta pe care o porți este de babă?!”