Vestea că un tânăr din țara noastră urmează să devină sultan a luat prin surprindere toată țara. Karym, cântărețul care a cucerit-o pe prințesa Amina, urmează să organizeze o nuntă mare și în România. Prin urmare, solistul și aleasa inimii sale au pornit în căutarea nașilor de cununie, iar numele pe care cuplul le are în minte sunt unele dintre cele mai celebre din țara noastră.

Karym și prințesa s-au logodit iar artistul urmează să devină membru cu acte în regulă a familiei cu sânge albastru, așa că nu e de mirare că

își dorește să fie cununat de către unul dintre cele mai mari nume din industria muzicală românească.

Este vorba despre Carmen de la Sălciua, care a dezvăluit că a primit propunerea de a fi nașa de cununie a cuplului imperial, veste care a șocat-o inițial, pentru că nu s-a gândit nici măcar pentru o clipă că artistul cu care a colaborat în trecut devine acum un adevărat sultan.

Din câte a spus artista, până acum propunerea a rămas doar la nivel de discuție, însă există șanse mari ca aceasta să se concretizeze în viitorul apropiat.

„A existat o discuție cu Karym, să îi fiu nașă. Am rămas puțin surprinsă de faptul că va fi prinț. Uite unde te duce viața. Mă bucur pentru el. El a muncit mult pentru cariera lui, dar uite că viața a avut altceva pregătit pentru el.

Eu mă bucur pentru fiecare om care evoluează, în orice domeniu”, a spus artista, potrivit FANATIK.

Povestea de viață a cântărețului român care a ajuns sultan! Copilăria lui Karym, marcată de sărăcie: „Sunt lucruri care m-au marcat”

Acum trăiește o viață de poveste alături de aleasa inimii sale iar pe parcursul timpului și-a găsit liniștea și bucuria în muzică, însă copilăria lui Karym nu a fost nici pe departe una de poveste.

Născut într-o familie numeroasă, copilăria și adolescența vedetei au fost marcate de sărăcie și de neajunsuri. În cadrul unui interviu, Karym a dezvăluit că de multe ori familia sa primea pomană pentru a-și duce traiul de la o zi la alta, ceea ce îl făcea pe artist să se rușineze de situația sa financiară.

„Știu că oamenii mă văd altfel acum, cu toată expunerea din social media, datorită meseriei mele, însă foarte puțini știu că practic eu în viață nu am pornit de la zero cum s-ar putea spune…

Ci chiar mai jos de zero.

Citește și: El este artistul român care se căsătorește cu o adevărată prințesă din Africa! Bărbatul urmează să devină sultan

Da, se poate, și o să vă explic. În primul rând pentru cei care nu știu, eu provin dintr-o familie cu 5 copii care locuiau într-o casă cu chirie dată de stat pe vremea lui Ceaușescu.

Neajunsurile de toate felurile m-au urmărit toată copilăria. Hainele împrumutate, pomana, milă celor din jur, rușinea pe care o simțeam pe la 13-14 ani când mama venea de la cantină cu sacoșele de mâncare…

Toate astea sunt lucruri care m-au marcat. Toți copiii seară intrau în casă la desene, la film, dar noi nu, pentru că nu aveam cablu și televizorul alb negru prindea câteva posturi, cu purici, și mai mereu tata se uită la știri”, a povestit Karym, pentru sursa citată anterior.