Carmen de la Sălciua și-a găsit fericirea alături de Marian Corches, alături de care formează un cuplu de doi ani de zile, iar anul trecut au decis să facă pasul cel mare și s-au căsătorit civil. Cei doi își doresc ca în anul 2024 să li se îndeplinească cea mai mare dorință, aceea de a deveni părinți. Celebra cântăreață a vorbit de multe ori despre cât de mult își dorește să devină mamă cât mai curând.

Fanii artistei sunt la fel de entuziasmați de momentul în care aceasta va anunța că este gravidă.

Citește și: Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș au făcut anunțul chiar în prima zi din an! Este vestea pe care fanii o așteptau: „Să fim 3”

În ultima perioadă, Carmen de la Sălciua a recunoscut că a primit foarte multe mesaje, mai ales felicitări, cu privire la sarcină.

Același lucru s-a întâmplat și în ultima sesiune de întrebări cu urmăritorii ei de pe Instagram. „Ai o burtică atât de frumoasă!”, i-a scris un urmăritor artistei.

„Sarcină ușoară! Te apreciez”, este mesajul care a făcut-o pe Carmen de la Sălciua să lămurească încă o dată că nu este gravidă. Vedeta a declarat că ea va fi cea care va da vestea cea mare atunci când se va întâmpla.

Interpreta este întotdeauna sinceră și transparentă cu fanii ei, motiv pentru care nu vrea să se ascundă. În momentul în care dorința i se va îndeplini și va rămâne însărcinată, o să dea chiar ea anunțul.

„Mulțumesc că mă apreciezi! Dar de ce sarcină ușoară? Am anunțat eu ceva? Primesc atâtea mesaje cu acest subiect și vreau să vă lămuresc un lucru. Să știți că dacă va fi o sarcină va fi cu siguranță un motiv de mare bucurie! Când va fi...

veți auzi din gura mea. Să nu mai presupunem lucruri și să ducem o știre falsă să se împrăștie”, a scris Carmen de la Sălciua, la InstaStory.

Motivul pentru care Carmen de la Sălciua nu a devenit mamă până acum: „Mă focusez eu foarte mult pe problema aceasta”

Carmen de la Sălciua a dezvăluit și motivul pentru care nu a reușit să rămână însărcinată până acum, chiar dacă asta reprezintă o prioritate în viața sa.

Celebra cântăreață a mărturisit că atât ea, cât și soțul ei, și-au făcut analizele necesare, iar doctorii le-au spus că nu există niciun fel de problemă. Cel mai probabil, bebelușul se lasă așteptat din cauza stresului, iar doctorul i-a recomandat vedetei să plece într-o vacanță alături de soțul ei, unde să se relaxeze. 

„Asta este cea mai mare dorință, pe lângă altele. Aceasta este una a sufletului, pe care îmi doresc ca Dumnezeu să mi-o îndeplinească, dacă el consideră că eu merit să fiu mamă.

Mie îmi plac mult fetițele, dacă Dumnezeu vrea să îmi dăruiască un băiat, este bine primit și va fi un copil foarte iubit. Noi suntem pregătiți, îl așteptăm să vină, ce o fi, doar să fie sănătos. Nu am făcut pregătiri speciale, ne-am făcut analize, totul este în regulă, nu am exagerat cu controalele, am lăsat totul în mâna lui Dumnezeu. Tot ce mi-a spus doctorul a fost că este posibil ca din cauza stresului sau din cauza faptului că mă focusez eu foarte mult pe problema aceasta, ea să nu se îndeplinească. Probabil fiind dorința foarte mare, gândul meu este tot acolo. Mi-a spus doctorul că este bine să îmi mai iau un concediu, să plec cu soțul meu undeva. În acest început de an este puțin mai liber, este momentul potrivit să ne focusăm pe asta”, a declarat Carmen de la Sălciua, pentru Spynews.ro.