Carmen de la Sălciua și soțul ei, Marian Corcheș, formează un cuplu fericit și îndrăgit. Cu ceva timp în urmă, vedeta a mărturisit că își dorește să devină mamă, însă acea clipă se lasă însă așteptată pentru moment.

În ultima perioadă însă, o parte dintre fanii solistei au ajuns la concluzia că aceasta ar fi însărcinată, așa că au început să îi lase zeci de comentarii și mesaje în care o felicită pentru sarcină.

Carmen de la Sălciua a luat imediat atitudine și a declarat public că încă nu este însărcinată și chiar că, atunci când va fi momentul, va anunța ea acest lucru.

Nu toți oamenii care o urmăresc pe vedetă se pare însă că au înțeles faptul că artista nu urmează să devină mamă încă, așa că vedeta a primit din nou mesaje pe această temă, după ce a lansat un nou clip.

De această dată, artista a mărturisit că este cu adevărat dezamăgită de faptul că fanii ei nu înțeleg că nu este însărcinată și că, chiar dacă își dorește cu ardoare ca acest lucru să devină realitate și a făcut schimbări pentru a deveni mamă, acest lucru nu s-a întâmplat încă.

„Sunt puțin dezamăgită în această seară. Am postat un mic fragment din melodia pe care o voi lansa și deja au apărut primele comentarii, vizavi de o presupusă sarcină, lucru pe care eu l-am vorbit de foarte multe ori,

în interviuri și chiar aici, pentru că știu că mă urmăriți.  Am spus că încă nu a venit acest moment în viața noastră, ne dorim din tot sufletul și ne este greu să spunem că acest lucru nu s-a întâmplat. Cu siguranță acest lucru îl voi spune la momentul potrivit.

Voi știți că eu sunt într-un proces de schimbare, că am început să fac sport, că am început să mănânc sănătos, dar nu se realizează peste noapte.

Încerc din tot sufletul ”, a spus Carmen de la Sălciua, pe Instagram.

Citește și: Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș au făcut anunțul chiar în prima zi din an! Este vestea pe care fanii o așteptau: „Să fim 3”

Cu ceva timp în urmă, Carmen de la Sălciua a dezvăluit că a fost la medic pentru a afla de ce nu a putut încă să rămână însărcinată.

Specialistul i-a spus artistei că totul este în regulă din punct de vedere medical, însă cel mai probabil bebelușul se lasă așteptat din cauza stresului.

„N e-am făcut analize, totul este în regulă, nu am exagerat cu controalele, am lăsat totul în mâna lui Dumnezeu. Tot ce mi-a spus doctorul a fost că este posibil ca din cauza stresului sau din cauza faptului că mă focusez eu foarte mult pe problema aceasta, ea să nu se îndeplinească.

Probabil fiind dorința foarte mare, gândul meu este tot acolo. Mi-a spus doctorul că este bine să îmi mai iau un concediu, să plec cu soțul meu undeva. În acest început de an este puțin mai liber, este momentul potrivit să ne focusăm pe asta”, a declarat Carmen de la Sălciua, pentru Spynews.ro.