Deși erau pe cale să devină soț și soție, se pare că relația lor s-a încheiat. În prezent, Dana Roba traversează o perioadă dificilă. Iată mesajul pe care l-a transmis make-up artistul.

Dana Roba a șocat pe toată lumea ieri, când a anunțat că se desparte de Beniamin. Fanii vedetei se așteptau ca cei doi să se căsătorească, așa cum au spus că își doresc.

Însă, surprinzător, Dana Roba a anunțat că au decis să se despartă!

Ce mesaj a transmis Dana Roba, după despărțirea de Beniamin

Înainte de a spune că ea și Beniamin au ales să meargă pe drumuri diferite, vedeta a postat un mesaj emoționant și a spus că se simte rănită.

Deși mesajul nu a fost observat de nimeni, fără să știe ce va urma, totul s-a dovedit a fi mai evident decât și-ar fi imaginat oamenii.

Dana Roba trece printr-o perioadă extrem de dificilă, iar acest lucru se reflectă și în postările sale, care transmit un profund sentiment de dezamăgire. Se pare că make-up artistul a suferit în liniște, fără ca nimeni să fie conștient de suferința sa interioară. Se pare că make-up artistul a suferit în liniște, fără ca nimeni să fie conștient de suferința sa interioară.

Citește și: Dana Roba, despre căsătoria cu Beni. Ce a mărturisit make-up artistul despre divorțul de Daniel Balaciu: „Îți dă o educație și e acolo”

„Înainte de a răni un om, nu uita că apărătorul omului aceluia este Dumnezeu”, a transmis Dana Roba, pe Instagram, înainte să anunțe despărțirea de Beniamin.

Ce a spus fostul iubit al Danei Roba

După ce Dana Roba a făcut anunțul, Beniamin a postat și el un mesaj pe rețelele de socializare. Fostul partener al make-up artistului a ales să nu dezvăluie motivele despărțirii, dar și-a exprimat dorința ca amândoi să găsească liniște și împlinire în viitor.

Beniamin a menționat că este timpul ca fiecare să-și urmeze propriul drum.

Citește și: Rudele vor să îi ia fiicele Danei Roba de lângă ea. Ce mesaj a postat make-up artistul pe rețelele de socializare: „Duhul sfânt a fost lângă mine și nu m-a lăsat să mor”

„Dana: A fost o călătorie frumoasă, dar acum e timpul să mergem pe drumuri separate.

Sper ca fiecare să își găsească liniștea”, a scris Beniamin, fostul iubit al Danei Roba, pe Instagram.