Deși ea are un rol activ în creșterea și educația celor două fiice, Chantal și Celine, fosta sa soacră vrea ca fetițele să locuiască împreună cu ea. A trecut peste un an de când Dana Roba a fost atacată brutal de fostul său soț, Daniel Balaciu. Fiicele lor, Chantal și Celine, sunt în grija Danei, dar familia fostului soț își dorește să obțină custodia lor. Mama este hotărâtă să lupte pentru a le ține alături de ea pe micuțe. 

Dana Roba este într-un conflict cu familia fostului ei soț

Dana Roba a trecut prin momente foarte grele în urmă cu un an, când fostul ei soț a atacat-o cu un ciocan. Urmele fizice persistă și astăzi, iar cele emoționale vor rămâne pentru totdeauna. Deși Daniel Balaciu a fost condamnat și se află în închisoare, Dana, make-up artist, nu își găsește liniștea, după ce a aflat că fosta soacră dorește să-i ia fiicele.

Pe rețelele de socializare, Dana a povestit despre momentele dificile prin care trece. A fost inițiat un proces pentru custodia fiicelor sale, Chantal și Celine. Deși Dana Roba este o mamă dedicată și activă în creșterea și educarea lor, familia fostului soț își dorește să le obțină custodia.

Citește și: Dana Roba, abandonată și jefuită de iubit? Reacția artistei după acuzațiile halucinante: „Nu știu cine vrea să-mi facă rău”

„Sunt Mama pentru care Dumnezeu a luptat, și mi-a dat a doua șansă la viață! Mă lupt în proces greu cu neamurile criminalului care doresc să îmi ia copiii, criminalul care în urmă cu un an m-a căsăpit cu ciocanul în cap, apoi m-a lăsat 7 ore în agonie, în speranța ca voi murii. Duhul sfânt a fost lângă mine și nu m-a lăsat să mor. Oricât ar fi de greu, voi lupta ca o mamă eroină pentru fetele mele, ca niciodată să mai stea la masă cu foștii mei socri, cumnați sau cumnate,

care le-au spus fetelor: Mama voastră îi o C…ă, tatăl vostru e om bun”, a scris Dana Roba pe rețelele de socializare.

Fostul soț al Danei Roba va sta 7 ani în spatele gratiilor

Judecătorii au emis sentința pentru Daniel Balaciu acum ceva timp. Bărbatul a fost condamnat la 7 ani de închisoare și va trebui să plătească despăgubiri de 90.000

de euro, precum și să respecte anumite interdicții.

Vedeta nu este mulțumită de decizia primită de fostul soț și nu se simte deloc ușurată. Ea crede că femeile din România nu beneficiază de protecția adecvată din partea legilor statului. Este hotărâtă să lupte pentru o schimbare în acest sens, astfel încât Daniel Balaciu să rămână în închisoare pentru o perioadă mai lungă.

Citește și: Dana Roba divorțează oficial de bărbatul care a băgat-o în spital! Când are loc procesul cu Daniel Balaciu? „Sper din toată inima mea să câștig custodia totală”

„Nu sunt ușurată, nu am nu am răsuflat ușurată, pentru că în România femeile nu au nicio protecție, nicio siguranță. Acest lucru nu face altceva decât să îi convingă pe ceilalți viitori criminali să își omoare nevestele și să le bată, că oricum șapte ani nu sunt mulți. Șapte ani mergi la pușcărie, ești protejat, ai dreptul omului, mai scrii o carte, mai ești cuminte, în patru ani ieși afară. Mi se pare că nu e judecată dreaptă. Dar, sperăm ca la Curte să i se schimbe încadrarea”, a declarat Dana Roba, în cadrul unei emisiuni TV.