Șoferul care a ucis sâmbătă o femeie chiar de ziua ei de naștere ar fi combinat alcoolul cu antidepresivele. Bărbatul venise în vizită la mama lui, care era internată în azilul de bătrâni învecinat. Cu toate că nu avea viteză, ar fi accelerat inexplicabil când a ajuns în dreptul femeii. A fost în cele din urmă oprit și imobilizat de vecini, iar întreaga scenă a fost filmată. Potrivit unor informații confirmate de autorități, acesta a fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, de unde s-a pensionat în urmă cu aproape șapte ani.

Citește și: Nicoleta a fost spulberată de o mașină chiar în ziua în care împlinea 56 de ani! Femeia din Popești-Leordeni și-ar fi prevestit moartea: „A fost bubuitură mare de tot!”

Imaginile sunt filmate de vecinii care au auzit bubuitura asurzitoare și au ieșit imediat pe stradă să vadă ce s-a întâmplat. Nu au reușit să se înțeleagă cu șoferul.

Bărbatul era hotărât să își continue drumul, chiar dacă a făcut moarte de om, iar la câțiva metri de el zăcea pe asfalt femeia pe care a lovit-o. Soțul ei încerca să îi acorde primul ajutor și o striga disperat. Pentru Nicoleta, medicii nu au mai putut face nimic, deși a fost dusă de urgență la spital. Ieșise la poartă ca să ia un tort pregătit special pentru ziua ei.
Apropiații ar fi trebuit să vină să o serbeze pentru că urma să împlinească 16 de ani. Acum rudele se pregătesc de înmormântare.

„A luat-o pe trotuar, după trotuar a luat-o. Era, săraca, cu tortul în mână și atunci imediat a luat-o și a spulberat-o și a băgat-o între două mașini. Era o fată extraordinară, cuminte, respectuoasă. Nu știu, are trei copii, are un băiat și doi gemeni”,

a declarat una dintre rudele femeii. 

Ultimele clipe din viața Nicoletei, surprinse pe camerele de filmat 

Camerele de supraveghere au surprins ultimele clipe ale femeii. Era la poartă împreună cu o vecină și un bărbat, când a apărut bolidul de lux. În mod inexplicabil, când a ajuns în dreptul lor, șoferul a tras de volan și a accelerat, apoi a rămas cu piciorul pe pedală.

Când au venit, polițiștii l-au testat imediat și au constatat că bărbatul avea o alcoolemie de 1,12 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. În plus, a fost testat pozitiv pentru consumul de amfetamină, după ce ar fi luat antidepresive.

„Stimulat, sistemul nervos apare o descărcare de hormoni neuroexcitator care dau o falsă senzație de energie, o falsă senzație de încredere, avem senzația că orice pericol pe care îl vom întâlni în calea noastră, cumva într-un mod supranatural, se poate rezolva de la sine”,

a declarat un medic, pentru NEWSTIME.

De altfel, asta s-ar fi întâmplat imediat după accident, susțin martorii. „Foarte greu se ținea pe picioare. A venit Poliția, l-a anchetat sau ce i-a făcut, l-a luat la secție”, a declarat o femeie care a fost martoră la întreaga scenă.

Reporter NEWSTIME: El a zis ceva cât a stat aici lângă mașină?

Martor: Ăă, a zis: „Am făcut-o! Am făcut-o”.

După ce a ajuns în fața anchetatorilor pentru audieri, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru că era sub influența substanțelor și a alcoolului va fi judecat după legea Anastasia și va rămâne în spatele gratiilor până la finalul pedepsei.