Nicoleta a fost spulberată de o mașină chiar în ziua în care împlinea 56 de ani! Scene greu de imaginat s-au petrecut la doi pași de Capitală, în Popești-Leordeni. Chiar în fața casei sale, Nicoleta, o femeie care chiar în ziua în care viața i-a fost curmată împlinea 56 de ani, a fost spulberată de un șofer care a trecut cu bolidul peste ea.

Angajata Spitalului Bagdasar Arseni doar ce luase din mașină tortul pe care îl primise cu ocazia zilei sale de naștere, însă nu a mai apucat să se

bucure de fericitul eveniment. Acum, în loc să o serbeze pe cea pe care o iubeau, apropiații trebuie să o conducă pe ultimul drum.

Nicoleta a fost spulberată de o mașină chiar în ziua în care împlinea 56 de ani! În loc de petrecere, familia femeii se pregătește de înmormântare

Alături de soțul ei și o altă femeie, în vârstă de 51 de ani, Nicoleta a mers la mașină să ia tortul pe care l-a primit de ziua sa.

Îl avea în brațe când a fost lovită în plin de un șofer teribilist, care a urcat la volan băut și sub influența substanțelor interzise.

„A fost bubuitură mare de tot! Trei maşini dintr-o dată făcute praf. Şoferul a trecut pe lângă mine cu un prosop plin de sânge şi spunea la toată lumea că e băut!”, „Când a coborât din maşină, a tăiat-o, a luat-o pe prima stradă la stânga.

Nu spunea decât atât: am băut foarte mult, am băut foarte mult!”, au spus martorii, notează WOWbiz.ro.

Citește și: Toată lumea se spală pe mâini de vină. Edilul din Crevedia spune că nu a văzut niciodată cisternele, chiar dacă stația se afla la 1 kilometru de primărie

În momentul impactului, Nicoleta a fost prinsă între mașina sa și cea a soțului, moment în care a fost strivită și aruncată la pământ.

Șoferul a fost testat iar rezultatul a fost unul record, de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Individul a fost supus și aparatului drug-test, care a arătat că șoferul se afla și sub influența substanțelor interzise.

Acum, rudele nu mai pot decât să o plângă pe femeia care a plecat prea devreme de pe această lume. Totuși, cei apropiați spun că Nicoleta și-ar fi presimțit sfârșitul, pentru că în ultimul an trăia fiecare clipă de parcă ar fi fost ultima.