A trecut deja ceva timp de când orice urmă de prietenie dintre Călin Donca și Dorian Popa a dispărut. Chiar dacă cu ceva timp în urmă cei doi erau apropiați, după ce omul de afaceri a fost arestat influencerul s-a delimitat de acesta, în special după ce fanii săi au vrut să afle ce relație există mai exact între cei doi.

După ce investiția în panourile fotovoltaice a devenit subiect de discuție la nivel național, Dorian Popa s-a retras complet din promovarea acestora, ceea ce l-a deranjat extrem de tare pe Călin Donca.

Afaceristul s-a simțit trădat și este hotărât să îl târască pe Dorian Popa prin tribunale oricât va fi nevoie. Afaceristul vrea să recupereze prejudiciile pe care influencerul i le-ar fi adus. Mai mult decât atât, Călin Donca a punctat faptul că între el și Dorian Popa nu a fost doar o colaborare, ci o adevărată prietenie. Acum, omul de afaceri îl consideră însă pe influencer un adevărat trădător, care l-a lăsat la ananghie când i-a fost mai greu.
 

„Cu ce l-am păcălit? Dorian, va spun public, nu a băgat niciun leu in activitate, nu a investit. Se considera păgubit, dar a luat bani de la mine sa facă reclama unui proiect. Am avut o relație buna. A fost alături de mine in proiect la început. A venit la mine acasă, a mâncat, s-a jucat cu copiii, a fost cel mai bun prieten.

Bineînțeles, când ești bine nu e greu să-ți găsești prieteni ca Dorian. Dorian a fost cel mai Iuda dintre toți nu doar ca s-a dat la o parte, a dat cu pietre in mine ca sa nu mai fie asociat”, a mai spus Călin Donca.

Citește și: Orianda Donca l-a sunat pe Dorian Popa, după ce soțul ei a fost arestat! Soția milionarului nici nu a stat pe gânduri: „Nu este adevărat ce se întâmplă”

După ce Dorian Popa a recunoscut public că regretă implicarea în afacerea lui Călin Donca cu panourile, afaceristul a dezvăluit în cadrul unui clip video că vrea daune materiale semnificative din partea influencerului. La începutul anului, Donca a avut și un mesaj pentru cei care, consideră el, l-au nedreptățit.

„L-am notificat pe Dorian Popa cerându-i daune materiale, dar nu mă voi opri aici. După Dorian voi trece la următorul, apoi la următorul, apoi la următorul.

Dacă ești unul dintre cei care a vorbit la adresa mea sau la adresa altei persoane și ai defăimat, crede-mă că vin după tine”, a declarat Călin Donca, într-un clip urcat pe contul său de Youtube.