A trecut aproape un an și jumătate de la tragedia care a lovit familia pe care și-au întemeiat-o Nosfe și soția sa, Mădălina Crețan. Pe 16 octombrie 2022, regretatul rapper s-a stins din viață fulgerător, la doar 37 de ani. În urma sa a rămas partenera sa de viață, dar și fiica pe care cei doi o au împreună.

Mădălina Crețan a trecut prin clipe foarte dificile după moartea lui Nosfe, căruia îi simte lipsa chiar și acum.

Chiar dacă în permanență au fost lângă ea prietenii ei, familia și toți cei care o iubesc, nefericitul eveniment a marcat-o semnificativ pe bloggeriță.

Chiar dacă a trecut printr-o perioadă foarte grea, Mădălina Crețan a rămas puternică pentru fiica sa, dar și pentru ea. De un timp, mama bloggeriței o ajută și mai mult, astfel că acum Mădălina Crețan locuiește împreună cu fiica și cu mama ei.

„Nu prea(n.red. face piața), merge mama. Este un ajutor foarte de nădejde. Acum este acasă cu fetița. (n.red. locuiește) Aceeași formulă, un pic diferită, dar tot de trei”, a dezvăluit Mădălina Crețan, pentru cancan.ro.

Nosfe și Mădălina Crețan, întâlnire în vis: „Accept când vrea el să vină”

Moartea lui Nosfe a lăsat un gol imens în inimile tuturor fanilor săi, dar în special în viețile familiei și a prietenilor săi apropiați.

Chiar dacă a trecut destul de mult timp de moartea regretatului artist, Mădălina Crețan a mărturisit că încă îl visează, însă nu atât de des pe cât ar vrea. Chiar și așa, bloggerița spune că puțin e mai bine decât nimic, așa că se mulțumește cu acele minute din vis în care poate să își simtă soțul aproape.

Citește și: Mădălina Crețan, soția regretatului rapper Nosfe, primele dezvăluiri din culisele tragediei de anul trecut: "Nu m-am ocupat de înmormântare. Eu aveam nevoie de calmante în zilele alea"

„Nu chiar atât de des pe cât mi-aș dori eu, dar cumva știi cum e, nemulțumitului i se ia darul. Și atunci accept când vrea el să vină. Da. Ne mai întâlnim și dacă nu reușește să ajungă la mine, ajunge la foarte mulți oameni, de la prieteni, la fani și din fericire mesajele ajung la mine. Întotdeauna”, a declarat Mădălina Crețan, pentru EGO.ro.