Fostul parlamentar și prefect de Gorj, Dan Ilie Morega, este din nou în atenția polițiștilor. La trei zile după ce a fost filmat conducând agresiv pe străzi la volanul unei mașini cu girofar, bărbatul a fost văzut luni din nou la volanul autoturismului, chiar dacă acesta are permisul anulat din motive medicale.

Fostul parlamentar Dan Ilie Morega a ajuns abonat al polițiștilor de la Rutieră. Luni a fost prins din nou în trafic, la doar trei zile după ultima ispravă de acest gen.

Politicianul nu este deloc îngrijorat de faptul că a intrat din nou în vizorul oamenilor legii

„N-am nicio vinovăție, deci alcoolemie 0,0. Nu se poate așa desfășurare de forțe, parcă sunt un criminal. Batjocură! Sunt o persoană publică, știți foarte bine”, spune politicianul. 

Fostul politician, în vârstă de 78 de ani, spune că permisul i-a fost anulat fără un motiv real.

Nu se teme de urmări, ba din contră: „Nicăieri, la birou(n.red. a circulat). De la birou am fost să iau motorină și să merg acasă.”

Citește și: VIDEO Ia amploare scandalul politic între soții Șoșoacă! În ce ipostaze a fost surprins soțul Dianei Șoșoacă, alături de altă femeie: „Era culmea să refuz”

Din 6 februarie anul acesta, de când i-a fost anulat permisul pe motive medicale, Dan Ilie Morega a fost prins de polițiști conducând fără permis de patru ori: o dată în județul

Mehedinți și de 3 ori în Gorj.