Diana Pârvu este una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din țara noastră. Asumată și dispusă să împărtășească și clipele neplăcute cu care s-a confruntat pe parcursul vieții cu urmăritorii ei, Diana Pârvu a ajuns la inimile multor persoane.

De departe, una dintre cele mai dificile perioade ale vieții sale a fost atunci când a descoperit că suferă de endometrioză, o boală care afectează multe femei și care poate duce la infertilitate.

Când avea doar 32 de ani, Diana Pârvu a fost suspectă de cancer. Ulterior, i s-a propus o operație cutremurătoare, care a speriat-o peste măsură pe creatoarea de conținut.

„Eu am aflat la un control de rutină că ceva nu este în regulă. Primul instinct e să cauți pe net cei mai buni doctori din România și îi iei la rând. Am fost pe la 8-10 medici.

Toată lumea îmi spunea că sunt suspectă de cancer și îmi sugera operația clasică, cu tăiere pe burtă, cu urme care își rămân pe viață. Histerectomie. Când am auzit cuvântul nu am putut să îl pronunț, e un cuvânt foarte greu pentru mine. Rămâi fără organele femeiești și te bucuri că trăiești, dar copii nu mai vezi. Aveam 32 sau 33 de ani.

Citește și: Ce se întâmplă cu datoriile Mioarei Roman, după decesul acesteia? Avocatul Adrian Cuculiș, sfat pentru Oana Roman: „Te urmărește și după moarte”

Am ajuns la doctorul meu(...) prima dată mi-a fost foarte greu să am încredere în el. Mi-a spus clar: 99% este endometrioză. Endometrioza, mai ales dacă vrei copii, asta am înțeles și am făcut, o operezi la paroscop.(...) Tremur și acum când vorbesc cu voi. Eu când am auzit cuvântul histerectomie am căzut din picioare. E ceva foarte greu să auzi la 32 de ani”, a mărturisit Diana Pârvu, la „Follow us!”

Diana Pârvu, un caz fericit! Creatoarea de conținut a reușit să devină mamă: „Boala poate recidiva oricând”

Diana Pârvu este cu adevărat un caz fericit. Chiar dacă a trecut prin clipe cumplite după ce a descoperit că se confruntă cu endometrioza, după operație viața influenceriței s-a schimbat radical în bine. Nu doar că a scăpat de simptomele care îi afectau semnificativ traiul de zi cu zi, dar a putut să rămână și însărcinată.

Vedeta a ales să vorbească public despre momentele cutremurătoare prin care a trecut din cauza bolii, ceea ce s-a dovedit a fi util pentru foarte multe femei, spune Diana. 

„În momentul în care m-a operat la paroscop, ovarele mele și-au revenit singure și eu am rămas însărcinată natural după vreo 2 ani. Când am făcut prima ecografie mi s-a spus că arată ca o sarcină normală, perfectă.(...)

Boala poate recidiva oricând. Din experiența mea, am 6 ani de când sunt operată și boala nu a recidivat. Din punctul meu de vedere vă pot spune că este foarte, foarte important medicul(n.red. care operează), cât de priceput este la paroscop.(...) Mi s-a întâmplat să fiu sunată de anumite persoane și să spună că endometrioza nu a fost curățată bine și sarcina nu a apărut, a trebuit făcută o altă operație.

De când am făcut publică experiența mea, sute de femei mă opresc pe stradă și îmi scriu că le-am salvat viața, pentru că au ajuns la medicul potrivit, le-a operat cum trebuie și multe dintre ele au copii”, a mai povestit creatoarea de conținut, la Kanal D2.