Robert a pierit fulgerător, în cursul zilei de duminică, 31 martie 2024. Acesta a căzut brusc la pământ, chiar în fața soției și a copilului lor, care priveau cu îngrijorare cum asistentul medical se chinuie să trăiască. La fața locului a sosit imediat un echipaj medical, care a încercat să îi salveze viața. Din nefericire, acesta nu au mai putut decât să confirme decesul lui Robert Litescu Gabriel.

Robert a ajuns la Urgențe cu o zi înainte să moară. Bărbatul se simțea foarte rău

În cursul zilei de sâmbătă, 30 martie, Robert a ajuns la Urgențe, chiar la unitatea medicală la care lucra. Tânărul se simțea rău, avea dureri de cap, vărsături și amețeli extrem de puternice. Potrivit informațiilor din presă, medicii au efectuat mai multe investigații, printre care se numără ecografii, radiografii și analize de sânge, însă nu au depistat o afecțiune anume, astfel că asistentul medical a fost trimis acasă.

După moartea bruscă a bărbatului, medicii legiști au efectuat necropsia. Probele au fost trimise la Institutul Național Mina Minovici, care urmează să stabilească cu exactitate cauza decesului tânărului care s-a stins din viață la doar 30 de ani. Între timp, oamenii legii au deschis un dosar penal.

Citește și: Misterul unei morți la mii de kilometri de casă! Un cetățean britanic a fost găsit fără suflare în Craiova: „Normal că ne speriem, stăm aici în cartier”

Familia și colegii bărbatului au doar cuvinte de laudă la adresa acestuia și se află acum în doliu. Unitatea medicală la care a lucrat a transmis un mesaj emoționant la scurt timp după decesul fulgerător al lui Robert. 

„UNIUNEA JUDEȚEANĂ SANITAS DÂMBOVIȚA își exprimă imensul regret față de plecarea dintre noi a colegului nostru LIȚESCU ROBERT GABRIEL- reprezentant al Organizației de tineret Sanitas Dâmbovița.

Robert a demonstrat a fi un om de o valoare incontestabilă, dar care s-a stins mult prea devreme din această lume.

Ne rugăm ca Dumnezeu să îl aibă în paza Sa, iar familiei îi dorim tărie sufletească și multă putere.

Vei rămâne mereu în sufletele noastre! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, este mesajul postat de UNIUNEA JUDEȚEANĂ SANITAS DÂMBOVIȚA.