Evenimentul a fost unul de vis, dar și extrem de emoționant pentru cei prezenți. De la râsete, la lacrimi, atât de bucurie, cât și de emoție. Acolo au fost prezente nume mari din sportul românesc și nu numai.

Cei doi au fost în centrul atenției, mai ales datorită ținutelor pe care au ales să le poarte și au reușit să se completeze perfect.

Florin Burescu, despre cât au costat ținutele de la nunta lui Ianis și a Elenei Hagi

Duminică, Ianis   și Elena Hagi au avut parte de cea mai frumoasă zi din viața lor. Cei doi au spus „DA” pentru totdeauna, iar articolele vestimentare pe care le-au purtat au fost pe măsura evenimentului.

Designerul a declarat pentru că mireasa a fost punctul central al evenimentului și a impresionat prin calitatea superioară a rochiei, comparativ cu ce se vede de obicei în România.

Rochia miresei, deși încărcată cu dantele 3D și compusă din două piese (trena detașabilă și rochia sirenă din dantelă), a fost accesorizată cu un voal și bijuterii, rezultând într-un aspect impecabil. Designerul a subliniat că ținuta aducea un aer de regalitate și că nu și-ar fi imaginat-o pe mireasă în altceva.

Citește și: Ianis Hagi și Elena s-au căsătorit civil chiar în ziua de Crăciun! Primele declarații ale celor doi: „Ceva ce mi-am dorit de mic copil, să îmi găsesc jumătatea”

„Mireasa este cea mai importantă de la acest eveniment și vreau să spun că mi s-a părut de o calitate mult superioară a ceea ce vedem noi în România, în ultima perioadă, în materie de mirese. Deși a fost o rochie destul de încărcată, având o dantele 3D, o piesă formată din două bucăți, o dată trena aceea detașabilă și rochia sirenă din dantelă, a mai ales și un voal pe care l-a accesorizat.

Aparent, ar fi arătat foarte încărcat, în schimb a accesorizat totul foarte frumos cu coafura și cu restul, cerceii, brățara, și așa mai departe, încât totul a arătat impecabil. Pot spune că te duce către zona de regalitate acest eveniment al lor, din punct de vedere al ținutelor. A fost cred cea mai potrivită rochie. Eu nu aș fi văzut-o în altceva”, a spus desginerul, conform WOWbiz.

Ce a spus desginerul despre Ianis Hagi

Conform spuselor designerului, Ianis a fost impecabil, schimbând două smokinguri. Ziua a purtat un smoking ivoire elegant cu papion mare, potrivit conformației sale atletice. Smoking-ul de seară, clasic, a fost foarte bine croit, ambele fiind realizate pe comandă. Ținutele, care au costat mii de euro fiecare, ajung în total la zeci de mii de euro.

Citește și: Anda Adam, despre suma cheltuită pe rochiile de mireasă! Nu s-a uitat deloc la bani pentru nunta cu Yosif Mohaci: „Are 25 de kilograme cântărită”

„Ianis a fost impecabil. A schimbat două smokinguri, cel de pe zi un ivoire foarte finuț, foarte frumos cu papion. A ales un papion mare pentru că el este slab, este atletic ca și conformație și atunci își permite să poarte look-ul acesta. Smoking-ul de seară, cel clasic, a fost extraordinar de bine croit. Se vede că ambele au fost făcute pe comandă. Vorbim de ținute de mii de eurp cu siguranță și însumate sunt sigur că vorbim chiar de zeci de mii de euro”, a mai spus acesta.