Furtună pe mare, fiesta pe nisip! Chiar și în ultima zi din minivacanță, nimic nu a putut opri distracția tinerilor veniți din toată țara la Costinești. Muzica a răsunat în difuzoare încă de dimineață iar fetele s-au întrecut în dansuri, ca pe plajele din Mykonos.

Distracția și voia bună au fost litere de lege la mare. Aceste tinere, venite din Târgoviște, nu s-au lăsat descurajate de vremea capricioasă și au transformat plaja în propriul ring de dans.

Furtună pe mare, fiesta pe nisip! Turiștii au dansat și s-au distrat pe plajă

Și pentru că nu în fiecare zi e sărbătoare, tânăra a venit la mare să trăiască la maximum fiecare clipă.

„Dacă în mare nu putem să intrăm, trebuie să ne distrăm și noi. Eu vreau să petrec, eu beau de acum patru zile în continuu, de când ne trezim până când dormim”, „Până acum ne-am distrat belea rău de tot.

Muzică blană, tot ce trebuie. Chiar dacă valurile sunt mari, ne distrăm oricum”
, spun turiștii.

În timp ce pe nisip era petrecere în toată regula, în larg nu s-a putut aventura nimeni, astfel că turiștii s-au mulțumit să încerce marea doar până la genunchi, cu berea în mână.

„Și la televizor zice minim doi litri de lichide pe zi, dar nu se știe de care.

Toată lumea e fericită”, au completat alți români.

Citește și: Explozie în cea mai aglomerată stațiune! Oamenii au intrat în panică: „Ne-am gândit că-i o bombă”

Vremea mohorâtă i-a ținut pe turiștii veniți de la sute de kilometri depărtare departe de Marea Neagră, dar nu i-a împiedicat să profite din plin de atracțiile de la mal.

„Cea mai frumoasă stațiune!”, „Plimbări, cluburi. Tinerețea!”, „Cam șapte sute, opt sute de lei(n.red. bugetul). Distracție mare, cheltuieli pe măsură”, au concluzionat oamenii.

Pentru mulți minivacanța abia acum începe iar unii dintre cei pe care îi vedeți în imagini vor rămâne aici până la începutul lunii septembrie.