Scene halucinante s-au produs în județul Galați. Orbit de gelozie, un bărbat de 36 de ani a intrat intenționat cu mașina în autoturismul soției sale, aflat în parcarea grădiniței unde merg copiii celor doi. Când a văzut că femeia nu era în interior, individul a plecat în viteză prin localitate, unde a lovit și incendiat alte patru mașini.

În goana sa nebună, bărbatul a lovit și incendiat mai multe mașini 

Imaginile de pe camerele de supraveghere l-au surprins pe bărbatul de 36 de ani când a intrat cu mașina în două autoturisme care aparțin primarului din localitate: „Astăzi eram în ședință de consiliu local. Sunându-mă de acasă vecinii de peste drum mi-au spus că un nebun cu mașina albă a intrat prin mașini, pe aici. Am plecat imediat, bineînțeles că nu l-am mai găsit aici. Numărul mașinii lui și bara au rămas aici, pe pavele.”

Se pare că agresorul bănuia că edilul avea o relație cu soția lui, de care se despărțise recent. Înainte de acest episod, individul a mers la grădinița copiilor și a intrat cu mașina în autoturismul soției parcat în curte. În acel moment, în interior era o singură persoană, pe locul din dreapta față, respectiv cumnata bărbatului, care a reușit să iasă din mașină și a fost rănită ușor.

„Cică a fost în familie o supărare și ar fi intrat băiatul ăsta în mașina soției”, spun localnicii. 

Victimă a furiei bărbatului a căzut și sora acestuia: „El a venit cu viteză, eu am auzit din casă cu bubuitura și am ieșit.”

Femeia spune că individul este deseori agresiv și ar fi fost internat la psihiatrie înainte de sărbători: „Nu trebuia să-i dea drumul doamna doctor.

L-a ținut două săptămâni și i s-a făcut milă.”  

Bărbatul a fost găsit de polițiști în timp ce se plimba pe stradă. Aceștia l-au dus la spital pentru recoltarea de probe biologice, care să arate dacă era băut sau sub influența substanțelor interzise.

În caz de urgență apelați numărul TelVerde: 0800 500 333, destinat victimelor violenței domestice.