"Gomora", producţia uluitoare inspirată din realitatea dură a mafiei italiene, care a cucerit, de la un episod la altul, milioane de fani ajunge în această seară la ultimul episod al acestui sezon, difuzat de la ora 22:30, la Kanal D2.

Serialul "Gomora” ne-a dezvăluit o realitate necosmetizată, unde graniţa dintre bine şi rău este inexistentă, unde intrigile, luptele pentru putere, trădarea și ura, dimpotrivă, au schimbat cursul a numeroase destine. În

această seară, în ultimul episod al acestui sezon, vom fi martorii unor momente extreme prin care vor trece protagoniștii producției.

Ciro Di Marzio așteaptă cu nerăbdare momentul răzbunării împotriva celui care ani buni i-a fost ca un frate, Gennaro Savastano, iar la victoria acestuia ar trebui să contribuie chiar soția temutului mafiot, Azzura. Soția lui Genny, pusă într-o situație fără ieșire de către Ciro, dacă aceasta vrea să își mai revadă fiul, va trebui să <colaboreze> cu cel considerat dușmanul de moarte al familei sale.

O decizie extrem de dificilă, pe care Azzura va trebui să o ia…

Gennaro simte că mai este foarte puțin până când familia sa va fi reîntregită, odată cu reîntoarcerea micuțului Pietro, demers pe care mafiotul le-a urgentat în ultimul timp. Tot ceea ce își dorește Genny acum este să își ia familia și să stea departe de tot ceea ce le-a pus viețile în pericol, de-a lungul anilor; să înceapă o nouă viață împreună.

Văduva Gentilomului nu uită de răzbunare și de îndată ce va da ochii cu Gennaro va da curs unor acțiuni teribile. Pentru a-și revedea fiul, acum aflat în grija lui Ciro și a văduvei Gentilomului, Gennaro va trebui să facă lucruri umilitoare, care îi vor distruge reputația, pentru totdeauna. Întreaga situație pare greu de gestionat de către cel care era, până odinioară, regele clanurilor mafiote italiene, mai ales că acesta nu are nicio garanție că va câștiga libertatea familiei sale, dacă va face ce i se impune de către alianță.

Citește și: Patrizia, o nouă viață! În această seară, într-un nou episod din serialul “Gomora”, la Kanal D2

Va lăsa Gennaro Savastano destinul familiei sale la <întâmplare>, și ce se va întâmpla cu cei doi foști prieteni, Genny și Ciro, care și-au promis, cu ani în urmă, să-și fie alături unul altuia, indiferent de situație, până la moarte, puteți afla în această seară, de la ora 22:30, în ultimul episod al acestui sezon din serialul “ Gomora ”, difuzat numai la Kanal D2.

Începând de mâine, un nou serial,  “Rocco Schiavone”,  își invită telespectatorii în fața micilor ecrane, cu întâmplări plin de mister, de la ora 22:30, la Kanal D2. Producția va putea fi urmarită săptămânal, de luni până vineri, de la ora 22:30, numai la Kanal D2.