Horoscop septembrie 2023: Succes pe toate planurile pentru aceste zodii. Prima lună din toamna anului 2023 vine cu multe surprize pentru cele 12 zodii. Este o lună care pregătește momente pline de emoție, vulnerabile, în special influențate de retrogradarea lui Jupiter de la începutul lunii, dar și Luna Plină care va avea loc pe data de 29 septembrie 2023. În continuarea articolului o să aflați ce rezervă septembrie 2023 pentru cele 12 zodii.

Nu uitați că aceste îndrumări pot fi citite în funcție de soarele, luna sau ascendentul în care se află zodia voastră!

Horoscop septembrie 2023: Iată care sunt zodiile cu succes în această lună 

Horoscop septembrie 2023: Berbec 

Deși Mercur retrograd poate reprezenta întârzieri și comunicări greșite, este un moment bun pentru a ridica proiectele care au fost puse pe plan secundar sau pentru a lua pur și simplu o pauză! De asemenea, te poți simți neobișnuit de creativ în această lună, lucru de

care este bine să profiți, deoarece te poate ajuta la locul de muncă mai mult decât te-ai aștepta. 

Horoscop septembrie 2023: Taur 

Norocul îi favorizează pe cei curajoși și acest lucru este ceva de care ești conștient. Vă simțiți închiși și lipsiți de inspirație în ultima perioadă, însă ești conștient că doar tu poți schimba acest lucru. Dacă tânjiți după flexibilitate, luați în considerare să lucrați de acasă sau de la distanță o perioadă, dintr-o locație pitorească, undeva la țară, la munte sau la

mare. 

Horoscop septembrie 2023: Gemeni 

Gemenii o duc bine din punct de vedere financiar în septembrie 2023. Este posibil ca în viața acestor nativi să își facă apariția niște venituri neașteptate, cum ar fi o moștenire, investiții, o primă sau chiar o mărire de salariu. O să profitați de aceste vești bune și o să investiți banii în ceea ce vă face plăcere. 

Citește și: Zodia Gemeni: Cinci lucruri pe care multă lume nu le știe despre cei născuți în perioada 22 mai- 21 iunie

Horoscop septembrie 2023: Rac

Soarele din Fecioară luminează sectorul de comunicare al zodiei Rac, dar Mercur este retrograd în Fecioară, așa că discuțiile pot evolua încet. Ar putea avea loc greșeli de comunicare, iar o conversație importantă poate fi reluată cu o persoană dragă.

S-ar putea să te întâlnești cu vechii prieteni sau să vizitezi un loc pe care nu l-ai mai văzut de ceva vreme. Este momentul să vindecați anumite răni din trecut! 

Horoscop septembrie 2023: Leu 

Horoscopul lunii septembrie 2023 pentru Lei arată că finanțele ar putea fi o temă importantă în această perioadă. S-ar putea să vă organizați bunurile, să vă regândiți bugetul sau să vă gândiți cum să câștigați și mai mulți bani.

Deși Mercur retrograd poate aduce în viețile noastre interpretări greșite și frustrare, s-ar putea să găsiți ceva ce ați pierdut anterior sau să reluați legătura cu cineva pe care sperați să îl vedeți!

Horoscop septembrie 2023: Fecioară 

Fecioarele vor trece printr-o transformare în septembrie 2023. Horoscopul acestei luni arată că lucrurile stau destul de prost pe plan sentimental, însă lucrurile se vor schimba de la sfârșitul lunii. Luna Plină, care va avea loc pe 29 septembrie 2023, ar putea influența un moment foarte intens din punct de vedere emoțional, care poate pune punct relației cu partenerul sau o poate face mai puternică decât înainte. 

Horoscop septembrie 2023: Balanță 

Ați putea primi o mulțime de complimente și atenție în această lună, asta deoarece Balanțele emană  energie caldă. Mercur se aliniază cu Uranus pe 30 septembrie, aducând vești surprinzătoare. O actualizare sau o descoperire ar putea avea loc în viața personală. Informațiile pe care le căutați în ultima perioadă ar putea apărea în mod neașteptat.

Horoscop septembrie 2023: Scorpion

Soarele din Fecioară luminează sectorul de prietenie, fiind un moment interesant și oportun pentru a vă conecta cu oamenii și a explora noi cercuri sociale. Acesta este, de asemenea, un moment grozav pentru munca în echipă la locul de muncă și pentru a duce la bun sfârșit un proiect important. În viața ta amoroasă, sezonul Fecioarei te găsește pe tine și un partener reconectați la nivel intelectual.

Horoscop septembrie 2023: Săgetător 

Luna septembrie 2023 poate fi una plină de cheltuieli pentru Săgetători, asta deoarece decis că a venit momentul să investească mai mult în sănătatea și prezența lor. Decideți că a sosit momentul pentru o schimbare, atât fizică, cât și psihică. În această lună veți avea programate multe cumpărături în mall, dar și vizite la medic, deoarece vă prioritizați sănătatea. O să cheltuiți mulți bani, însă îi considerați drept o investiție. 

Citește și: Ce efecte are Venus retrograd asupra relațiilor noastre: Urmează o perioadă încarcată emoțional pentru aceste zodii

Horoscop septembrie 2023: Capricorn 

Venus retrograd se încheie în Leu pe 3 septembrie, iar asta marchează un punct de cotitură important în finanțele tale. Pe măsură ce Venus se mișcă direct, ai un nou impuls cu chestiunile financiare. Resursele comune în relațiile tale sunt, de asemenea, evidențiate în acest moment, iar temeri precum încrederea și intimitatea au fost explorate în timpul retrogradului. S-ar putea să fi fost provocat să ceri ceva important și să te confrunți cu orice temeri de respingere. 

Horoscop septembrie 2023: Vărsător 

Banii sunt o temă majoră pentru Vărsători în această lună și este posibil să achiți o datorie sau să rezolvi o problemă financiară cu un partener. În schimb, veștile bune vin pe plan sentimental! Venus retrograd se termină în Leu pe 3 septembrie, marcând un impuls în relațiile amoroase. În ultimele săptămâni, este posibil să fi învățat multe despre cum vrei să arate relațiile tale, iar pe măsură ce Venus avansează, începe un nou ciclu în parteneriatele tale. S-ar putea să întâlnești pe cineva nou sau să începi un nou capitol într-o relație deja existentă.

Horoscop septembrie 2023: Pești 

Horoscopul lunii septembrie 2023 arată că este un moment interesant să cunoști oameni noi sau să te conectezi mai profund cu un partener. De asemenea, este un moment oportun să aveți mai multă grijă la sănătate. S-ar putea să fi găsit o nouă rutină în viața personală, să mergi mai des la sală, să simți mai apreciat la locul de muncă sau să fi obținut claritate în proiectele tale. 

Surse: Vice.com, Vogue.in