Crăciunul este de departe cea mai așteptată perioadă a anului. Având în vedere că în zilele de sărbătoare foarte mulți români nu lucrează, oamenii se bucură de timpul liber petrecut alături de cei dragi, de atmosfera de sărbătoare, de bucatele alese, în special de cele tradiționale, dar și de colinde. 

În aceste zile speciale, nu uita să le urezi Sărbători fericite celor dragi!

Urări de sărbători pentru toți cei dragi: Crăciun fericit 2023!

„Frumusețea iernii, cu dulcele ecou al colindelor și cu imaginea celor dragi în suflet, să vă aducă împlinire, iubire și fericire. Sărbători fericite!”

„Anul care vine să îți aducă Speranța unui nou început, energia necesară pentru a-ți împlini toate obiectivele, ințelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care ți le oferă și pe acel cineva care să te facă să zâmbești”

„Moș Crăciun bate la ușă, Scoate mâna din mănușă, Și vă dă din palma lui, Darurile cerului. Lângă brad şi lângă foc, Să vă umple de noroc!”

„Aceasta e o noapte specială, în care poți întâlni o persoană specială! Este vorba despre copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile si retrăiește miracolul nopții de Crăciun”

„Fie ca spiritul Crăciunului să vă aducă momente de bucurie și odihnă, iar noul an să vină cu realizări frumoase.


Sărbători fericite și un An Nou plin de reușite!”

„Fie ca sărbătoarea Nașterii Domnului să aducă pace în sufletul tău, iar tu să te bucuri de timpul petrecut alături de cei dragi. Crăciun fericit!”

Citește și: Arome de sărbătoare în gospodăriile din Transilvania! Cozonacii pregătiți după rețete din bătrâni au devenit adevărate vedete

„Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn și inimă de aur.Acum

au cruce de aur și inimă de lemn.Fie ca sfântă sărbătoare să readucă aurul în sufletele noastre. Să aveți parte numai de lumină în inimă și gând. Sărbători fericite!”
„În această noapte uită gândurile negre. Ai multe alte nopți în care să te ocupi de ele. Liniștește-ți sufletul și trimite câte un gând frumos către fiecare dintre cei dragi și o să te simți împăcat.”

„Sărbătorile Crăciunului şi Anului Nou să vă aducă tot ce-i mai bun pe lume, multă iubire, fericire şi prosperitate.”

„E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi ție. Dăruieşte din toată inima si deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasă-ți sufletul să renască și trăiește fiecare zi ca pe un dar neprețuit.”

Rugăciune către Mântuitorul nostru Iisus Hristos. Nu uita să o rostești în prima zi de Crăciun

Stăpâne, Doamne Dumnezeule, Atotţiitorule, când Te-ai născut din Fecioara Maria în Betleemul Iudeii, cu spaimă făpturile s-au minunat şi lumea s-a bucurat de Naşterea Ta, Cel ce ai

făcut pe om după chipul şi asemănarea Ta şi i-ai dat botezul spre pocăinţă; Care ne-ai adus pe noi la preacuratele zilele acestea pentru înfrânarea patimilor, spre nădejdea Învierii, şi ne îndreptezi pe noi spre adevărul dumnezeirii Tale şi ai luminat mintea noastră spre a Te cunoaşte pe Tine, Fiul lui Dumnezeu, Care ridici păcatele a toată lumea.

Tu şi acum, Stăpâne, Iubitorule de oameni, primeşte pe robii Tăi precum ai primit pe Petru, care se afundase în mare, iar mai pe urmă, lepădându-se de Tine, dar plângând cu amar, iarăşi l-ai primit. Că am auzit glas grăind şi magii închinându-se cu daruri şi îngerii cântând, iar Irod tulburând-se, că Dumnezeu în trup S-a arătat spre mântuirea noastră. Pe Tine acum, Stăpâne, Iubitorule de oameni, toată făptura Te laudă, grăind: Hristos Se naşte, măriţi-L! Hristos din ceruri, întâmpinaţi-L! Hristos pe pământ, înălţaţi-vă! Puterile îngerilor se bucură, cetele mucenicilor se veselesc văzând mărita şi cinstita serbare, şi toţi după vrednicie o laudă cu inima şi cu buzele. Şi acum, Bunule, Iubitorule de oameni, primeşte pe robii Tăi, precum şi plecarea genunchilor şi umilinţa noastră, ca plinind poruncile Tale, curaţi şi neprihăniţi, ajungând acum la cinstită Naşterea Ta, să ne împărtăşim cu Preacuratul Trup şi Cinstitul Sânge al Tău, Domnul nostru Iisus Hristos, Căruia se cuvine mărirea, cinstea şi închinăciunea, împreună şi Tatălui şi Duhului Sfânt, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.

Sursa: Doxologia.ro