Irinel Columbeanu este extrem de fericit! Viața a fost destul de dificilă pentru el în ultimii ani, de când totul s-a schimbat dramatic, însă fostul milionar de la Izvorani are un motiv foarte mare de bucurie în următoarea perioadă. Peste doar câteva săptămâni Irina urmează să vină în țară pentru prima dată în ultimii ani. Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor are acum 16 ani și s-a mutat împreună cu mama ei în Statele Unite în anul 2018, unde locuiește și alături de Mr.

Pink, actualul partener de viață al Monicăi Gabor.  

Pe parcursul anilor, Irinel Columbeanu și-a mai vizitat fiica în SUA, însă în ultima perioadă nu a mai putut face acest lucru pentru că medicii i-au interzis să mai călătorească cu avionul, din cauza problemelor de sănătate.

„Cu fiica mea vorbesc destul de des. Recent m-am auzit cu ea și mi-a cerut o procură pentru că îi trebuie pe la ambasadă, pentru pașaport, să vină în România.

O să vină în țară pe 20 și ceva mai, luna care vine. Nu știu să zic data exactă. O aștept cu nerăbdare. Nu a mai venit în România din 2018, au trecut cinci ani de atunci”
, a declarat fostul milionar pentru Click!

Citește și: Gigi Becali tună și fulgeră! Latifundiarul este convins că duhurile rele au vrut să-i facă felul: „Nu l-a lăsat Hristos să mă omoare”

Însă până la venirea Irinei va fi sărbătorit Paștele, praznic pe care Irinel Columbeanu a mărturisit că s-ar putea să îl petreacă singur în acest an. Chiar dacă încă nu are planuri pentru această perioadă, fostul milionar de la Izvorani a precizat că îi așteaptă pe cei apropiați să îl viziteze la azilul în care locuiește sau să îl invite în altă parte.

„De Paște nu am niciun program.

Nu m-a sunat niciun prieten, niciun apropiat să mă invite undeva anume sau să își anunțe vizita. Eu îi aștept pe la mine sau să mă sune”, a mai spus Irinel Columbeanu pentru sursa citată.