Mile Povan s-a stins din viață cu aproximativ trei săptămâni în urmă. Vestea morții sale a venit ca un șoc pentru cei care îl admirau și îi ascultau muzica. De departe însă, tragedia a afectat-o cel mai tare pe familia și pe iubita artistului.

Mile Povan avea o relație foarte lungă cu Roxana Gui. Cei doi formau un cuplu de 10 ani și se înțelegeau de minune.

Artistul și partenera sa de viață aveau planuri mari de viitor și nu s-ar fi gândit niciodată că timpul pe care îl petreceau împreună se va încheia atât de brusc.

Așa cum era de așteptat, chiar dacă au trecut câteva săptămâni de la decesul artistului, Roxana nu poate trece peste durerea pe care i-a provocat-o moartea persoanei iubite. Cu puțin timp în urmă, aceasta a postat un mesaj dureros pe rețelele de socializare, care i-a emoționat pe fanii artistului.

„Cea mai grea, cea mai dureroasă așteptare este atunci când aștepți pe cineva despre care ești conștient că nu va mai veni niciodată... însă tu aștepți”, este mesajul pe care l-a distribuit Roxana Gui, iubita lui Mile Povan.

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Mile Povan? Cauza reală a decesului: „Spunea că îl înțeapă la inimă”

Mile Povan a decedat la doar 31 de ani și a fost găsit fără suflare în locuința sa pe data de 27 februarie 2024. Înainte de tragedie, artistul de muzică populară a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe Arad, însă artistul a refuzat internarea.

Fiind tânăr, moartea lui Mile Povan a dat naștere multor semne de întrebare. Într-un final, în urma autopsiei s-a stabilit faptul că artistul a murit în urma unui infarct miocardic.

Chiar dacă nu ar fi avut probleme cu inima, apropiații spun că solistul a apelat totuși la anumite pastile, unele de slăbit, pentru că își dorea să scadă cât mai repede în greutate. Pe de altă parte, fratele interpretului a precizat faptul că nu știa de presupusele pastile pentru slăbit, însă a dezvăluit faptul că solistul lua suplimente de zinc și magneziu. 

Citește și: Dinu Maxer și-a pierdut fratele când avea doar 14 ani. Cum s-a petrecut accidentul care i-a îndurerat familia: „Nu mai suportam”

„Infarct miocardic (n.red. cauza morții). Când i-au făcut autopsia au constatat că a avut un cheag și din cauza asta a făcut infarct.  Mai avea momente când spunea că îl înțeapă la inimă, s-a dus să își facă analize la inimă, dar nu i-a ieșit nimic grav. Nu știu dacă lua ceva (n.r. pastile). Stăteam în case diferite, eu stau la casa mea, el stă la casa lui.

Acum detalii din acestea foarte, foarte mici, nu știu. El lua doar ce era pe bază de plante, lua Magneziu, lua Zinc”, a declarat fratele lui Mile Povan la începutul lunii, la un post de televiziune.