Jasmine nu a reușit să îi impresioneze pe jurați. Concurenta a adoptat o ținută cu influențe rock, însă nu a fost pe placul celor trei specialiști. 

Nici competitoarele tinerei nu au fost date pe spate de outfit-ul pe care l-a adoptat aceasta. 

Jasmine nu a reușit să îi impresioneze pe jurați. Nici Sorina nu a fost dată pe spate de ținuta competitoarei sale

Jasmine a dezvăluit că vrea să facă câteva schimbări în viața sa, astfel că s-a pregătit să iasă la o cafea cu Sorina, pentru a pune la cale un plan încât cele două să își schimbe atitudinea. 

„Nu merg neapărat într-un loc special. Multă lume mi-a zis în ultima perioadă că sunt prea liniștită, prea sensibilă. Și m-am gândit să vorbesc cu Sorina să fim și noi fete mai dure, măcar de fațadă”,

i-a mărturisit Jasmine Ilincăi Vandici.

Chiar dacă Sorina a fost încântată de faptul că Jasmine a inclus-o în povestea ei, aceasta nu a fost dată pe spate de ținuta lui Jasmine.

Citește și: Jasmine a pășit cu lacrimi în ochi în platoul „Bravo, ai stil!”. Tânăra concurentă a avut parte de o surpriză neplăcută: „Am cam luat țeapă”

Sorina: „Aș fi schimbat bocancii, aș fi pus ciocate. Aș fi scos accesoriul de pe cap, cerceii nu mi se par corect plasați și jacheta, aș fi pus ceva din piele ecologică.”

Jasmine: „Știu, dar am vrut să încerc altceva. Că mi-ar fi fost simplu să pun niște cizme ciocate și o geacă de piele.”

Jasmine nu a primit nicio steluță din partea juraților

Jasmine a fost încrezătoare în ținuta pe care a prezentat-o în fața juraților, însă nu a reușit să îi impresioneze pe aceștia. Cei trei au criticat atât piesele vestimentare pe care le-a ales concurenta, cât și look-ul per total.

Raluca Bădulescu: „Ceea ce ai făcut este o încropeală. Bocancii pe care i-ai ales sunt bocanci.

Mare atenție la piesele acestea clasice, cred că am mai spus și în alte sezoane. Geaca biker trebuie cumpărată model clasic. În modelul în care se dorește achiziționarea unui bocanc cinstit, model army, fără lanțuri, fără capse, fără paiete. Fusta îți face un deserviciu, te lățește.”

Citește și: Constanția a început săptămâna cu trei steluțe! Totuși, ciorapii tinerei au reprezentat un motiv de discuție pentru jurați: „Câte culori mai ai?”

Maurice Munteanu: „Pe mine mă scoate din minți haioșica. Nu-mi place.”

Alexandru Abagiu: „Jasmine, eu sunt cu tine în altă direcție. Chestia aia din cap e bizară. Nu amesteci niciodată mai mult de trei texturi. Ai un accesoriu care îți ocupă jumătate de ochi. Liniile de eyeliner îți stau superb. Look-ul pare ca un moodboard din care tu ai pus toate decupajele și le-ai pus împreună.”